Hradecké sdělovací prostředky

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
3.9.2005 00:00
stan (neregistrovaný)
Hradecké sdělovací prostředky
Po několika osobních zkušenostech s kvalitou práce "hlídacích psů demokracie" na regionální úrovni by mě zajímaly zkušenosti ostatních. Jak jste spokojeni s Hradeckými novinami, regionálními televizemi, úrovní regionálních příloh celostátních novin, reportéry ČT i komerčních stanic při informování o místních kauzách?
3.9.2005 16:29
JPA (neregistrovaný)
RE: Hradecké sdělovací prostředky
Jedním slovem ( a velmi mírným) - neprofesionalita.
JPA
9.9.2005 17:50
dalybor (neregistrovaný)
RE: Hradecké sdělovací prostředky
Velké rozčarování - a úděs z představy - co se děje asi i v jiných oblastech /které nesleduji a nemám přehled/. Když kupř. Hradecké noviny napíšou takové nesmysly o tom, co jsem na vlastní oči den před tím viděl,cítím obrovskou bezmoc.
Plátek Radnice - tomu nerozumím - kde se to tu vzalo? Jak je vůbec možné, že si zastupitelé dovolují informovat své občany za naše peníze za pomocí "novinářů", jež jim v podstatě podléhají..A ještě nám to nacpou do schránek...To je přeci sousto pro "konkurenční komerční" média...kterým je to ale úplně ukradený..
Co je tohodle všeho příčinou je možná daleko závažnější a zajímavější na nějakou diskuzi...
D.
9.9.2005 22:51
Xaver (neregistrovaný)
RE: Hradecké sdělovací prostředky
Ona ta "radnice" je spíš za peníze těch inzerentů, co jich tam je několik stran, jenže stejně to zaplatíme v cenách těch výrobků a služeb. Ale je to naprosto zbytečný plátek, který jen obtěžuje a plní schránky jako mnoho jiných, s tím souhlasím.
10.9.2005 11:54
dalybor (neregistrovaný)
RE: Hradecké sdělovací prostředky
No jasně že o prachy až tak nejde...pár čísel tohodle pseudonovinářského počinu archivuju - za některé články by se nemuselo stydět ani Rudé Právo v 70. letech - co se týče novinářské "zručnosti"..
D.
16.11.2005 17:13
Michal H. (neregistrovaný)
RE: Hradecké sdělovací prostředky
Ve věci Radnice naprosto souhlasím s Dalyborem. V lepším případě mi příjde jak "obšlehnutá" z vývěsek na Magistrátu - tedy zbytečná, v horším jako propagační plátek zastupitelů města. Její image nezachrání ani opravdu dětinské fotky (např. hromady posypové soli, kterou mají silničáři připravenou na zimu atd). Pamatuju si ještě první ročníky Radnice někdy z let 98 -99 a musím říci, že tehdejší redakce dokázala i v těch úzkých mantinelech, které jí byly dány přinášet docela sdělné a zajímávé zprávy. Dnes se to bohužel říct nedá.
25.9.2005 09:26
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Zanik jedne TV
Nedavno zanikla TV Hradec Kralove.
28.9.2005 10:11
kou (neregistrovaný)
g
Hradecké noviny - děs a hrůza.Pan primátor kladl věnce,vše nám pěkně šlape,vše bude dobré,
28.9.2005 17:54
dalybor (neregistrovaný)
RE: g
Občas se k nim dostanu a skoro pokaždý si něco z nich vystřihnu / to humorné a archaické/. Fotky a popisky pod nima, úvodní stránky s "veledůležitýma" informacema typu - V divadle Drak vycpává ten a ten medvěda pilinama - příprava na divadelní festival & fotka medvěda a vycpávajícího na třetině 1.strany...Ovšem v den, kdy na předposlední straně tohodle plátku pan primátor Divíšek konstatuje, že předpokládá konec místního vrcholového fotbalu...Stoletého SK Hradec Králové...Nejlepšího fotbalového klubu regionu a reprezentanta našeho města...
Spíš parodie na novinářskou práci a etiku...Žel...ve vypjatých chvílích pro občany Hradce však rovněž smutnou ukázkou selhání celé redakce...té, které jistě a automaticky věříl každý Hradečák...Trapný.

D.
4.10.2005 16:49
Patrik J. (neregistrovaný)
noviny
Je pravda, že úroveň Hradeckých novin je podle mě nízká, mám za to, že za poslední roky (platí pro všechny Deníky Bohemia Moravia) zbulvárněly až moc.Navíc jejich ladění je spíš pro nižší vrstvy (jsou zatuchlý a konzervativní¨).Mladá fronta je přeci jen lepší, z novin, které tady mají regionální přílohu je asi nejlepší,plus možná Právo....
4.10.2005 17:57
Morgiana (neregistrovaný)
RE: noviny
Souhlasím. Z Hradeckých novin jsem už znechucená. Čtu je, protože se bojím, že mi nějaká regionální informace uteče, ale opravdu jsou strašně bulvární. Každý den stránka o reality šou, seriál o poloticích, jak zbohatli v politice (on tam asi někdo chodí schudnout!), včera čtenářská anketa na téma miss Poslanecké sněmovny. Sexismus jak brno!
4.10.2005 21:09
dalybor (neregistrovaný)
RE:" noviny"
...snad někoho potěším - podle kuloárních informací Hradeckým novinám klesá náklad - prostě jim to čte /žere/ čím dál míň lidí. Tak to jsem rád...Možná to s náma není až tak hrozný...
D.
5.10.2005 13:44
Wendellýn (neregistrovaný)
regionální zpravodajství
Hradecké noviny už léta nečtu právě proto, že stojí za ...vno.

Zániku regionální TV je škoda, ale asi není zrovna lehké ekonomicky takové regionální médium udržet nad vodou.

Co se týká místního plátku RADNICE, tak tu čtu už proto, aby mi
neutekla nějaká zásadní informace. Jinak bych ale přivítal méně reklam na žaluzie a více hodnotných informací o dění ve městě - info z Magistrátu, info o kultuře, atp. - A hlavně včasné informace. Ne, že se dočtu o nějaké akci až potom, co proběhla. To už mi je takový článek s prominutím na ...vno (Xaver ví, jaký výraz jsem měl na mysli). :o)
Plátek RADNICE - by mohl být mít také elektronickou podobu vč. fotografií všech uveřejněných článků + historie. Nejednou se stalo, že tu byly publikovány zásadní informace na jejichž publikování se Magistrát odvolával, ale donášková služba (či kdo to roznáší) nám výtisk dodala se zpožděním, takže jsem si akorát přečetl, že jsem něco (né vlastní zásluhou) prošvihl. V případě různých dražeb, připomínkových řízení atp. si pak člověk připadá dosti podvedeně (nechci rozvíjet konspirační teorie, ale spoustě lidem - nejen na radnici, se to rozhodně hodilo do krámu).

V neposlední řadě bych zmínil i oficiální web města. Stránky mi příjdou značně složitě strukturované - místy až krajně nepřehledné. Důležité informace jsou velmi kusé a v mnoha případech tu nefunguje základní dynamika a interaktivnost. Pokud vlezu např. do nějaké sekce, která obsahuje spoustu odkazů na jiné stránky, vyhlášky, oznámení atp. pak musím složitě hledat, místo, aby odkaz byl živý a po jeho přečtení jsem se mohl lehce dostat zpět. Spousta informací tu úplně chybí.
5.10.2005 14:08
dalybor (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
Stránky Magistrátu na síti - no jsem rád, že si nemusím myslet, že se v nich neorientuju snad díky své neschopnosti - složitost a nepřehlednost s jakou Město informuje o své práci svádí k úvahám nejrůznějším...A když se pak člověk - hradecký občan v Adalu marně domáhá i základní informace o programu právě probíhajícího zasedání Zastupitelstva, budí už to pak zdání - že jsou radní na informace o sobě poněkud drze zkoupí...

D.
7.10.2005 12:09
Jan Hradecký (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
..."skoupí" podle vzoru "stavení", Jouzo...
7.10.2005 12:44
Gramatik (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
Ehm..ten vzor je spatne.
7.10.2005 13:22
dalybor (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
nene - zkoupí! Jakože těch informací je tak poskrovnu - protože jsou oněma -sic němě přihlíženo přehlížejícím novinářstvem - právě skoupě zkoupí.A naopak...Pochopitelně.
I tak a přesto děkuji za projevený důkaz pečlivé snahy číst a poctivě pochopit má slova, však patrně až další /po mém dovysvětlení snad závěrečné/ čtení zmiňovaného mého na téma "Jsou radní drzí, nebo jsem drzý já, že nevím, že jsou spíš hloupí?" bude mi tím pravým a očekávaným výsledkem.
Děkuji.

D.Š.
7.10.2005 14:01
Jan Hradecký (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
Omlouvám se za chybějící dovětek, že má gramatická oprava byla určena jen pro znalce filmu "Ať žijí duchové"...
7.10.2005 13:03
sniffer (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
ehm. stránky města hk byly hodnoceny jako jedny z nejlepších v republice...
7.10.2005 14:53
Wendellýn (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
To asi proto, že se to hodnotilo na veřejném fóru "internet ve veřejné správě" pořádaném v HK. Nebo už byly přítomní hodnotitelé tím dlohým schůzováním na fóru natolik psychycky oslabeni, že se notně posílili nějakou to živou vodou, čímž značně snížili své rozlišovací schopnosti.
Trvám na nedostatcích vyjmenovaných výše a domnívám se, že to jsou nedostatky dosti zásadní.
8.10.2005 20:53
dalybor (neregistrovaný)
RE: regionální zpravodajství
...odborník na webmástry a jejich úroveń věru nejsem, ale snad už dneska i "kdekdo" má své stránky velmi slušně a víceméně bohatě dostačujíc ve stavu, že ani není moc co kritizovat, já mám pocit, že to snad ani nemůže být pravda, že mám třeba nějak blbě nastavenej počítač nebo se něco zrovna na síti děje...? Ten ZMATEK, co má magistrát přichystaný pro své občany, to je vážně problém velký a dlouho přetrvávající.To je to všem zainteresovaným z radnice ukradený, nebo v čem je zakopaný pes? Snad úmysl v tom hledat nemusím, ale lejdáctvím bych to už označil směle! Kolik času, energie a trpělivosti - mnohdy navíc bezvýsledně - tohle "veselé bezstarostno" , ta očividná lhostejnost magistrátu - zákonitě velké množství hradeckých občanů i lidí odjinud, musí stát???
Záhada...Kde to žijem...
D.
10.10.2005 08:28
Stan (neregistrovaný)
Buďme konkrétní
Zatím se pohybujeme spíše v obecné rovině, nemáte někdo nějaké konkrétní případy?
Já jsem měl například velmi zajímavý telefonát o novinářské etice s redaktorem (možná přímo šéfredaktorem?) Hradeckých novin. Jednalo se o jednostrannou masáž veřejnosti v souvislosti s prodejem části VAKu HK a pronájmem zbytku francouzské VEOLII. Tato tisková kampaň probíhala tak, že v období asi 14 dnů byl každý den na druhé straně názor někoho, kdo souhlasil se vstupem VEOLIE. Opačné názory nebyly prezentovány. Završeno to bylo reklamní dvoustranou, která se tvářila jako seriózní novinařina. Náš rozhovor skončil tím, že mi zavěsil...
10.10.2005 10:22
dalybor (neregistrovaný)
RE: Buďme konkrétní
Pan Tejkl z Hradeckých novin...Ať si dělá co chce, když mu to Němci baštěj...O VAKu nevím, ale v podobném duchu "masážním" vím o minimálně 2 konkrétních věcech..
.Už neexistující možnost zaslat do těchto "novin" e-mail - konkrétním redaktorům - svědčí o "upřímném" zájmu redakce o své čtenáře...
Nevidím cestu k nápravě - snad obecně bych uvítal, aby se kredit, který tu Hradecké noviny léty získaly - dostal na úroveň, kterou má reálně - tedy plátku placených inzercí a prostorem pro zájmy "určitých skupin"...ač to bude pro občany Hradce posedlé patriotským sentimentem dozajista nemilé...
D.
28.10.2005 00:26
otakar (neregistrovaný)
RE: Buďme konkrétní
nezapomínal bych ani na super objektivního Weinara z ČT
29.10.2005 00:12
Samohrd (neregistrovaný)
RE: otakarovi
Na pana Vlastimila Weinera z ČT není možno zapomenout. Škoda jen, že on zapomíná. :-)
1.11.2005 08:10
Stan (neregistrovaný)
RE: otakarovi
Je radost tohoto pána sledovat při práci. Jak se postaví před nějakou instituci, informuje o nějaké "senzaci" a potom následují jednotlivé sestříhané věty účastníků kauzy tak, aby to dopadlo podle jeho představ. Osobně jsem zažil, když ho na tiskové konferenci kolegové okřikovali, aby mi nevkládal do úst to, co jsem neřekl :-)
1.11.2005 17:03
dalybor (neregistrovaný)
RE: otakarovi
Neviděl jsem to - Weinera...Takže kecal?
Díky..D.
2.11.2005 10:39
Stan (neregistrovaný)
RE: otakarovi
Ano, veřejně prohlašuji, že pan Weinar je prototyp veřejnoprávního investigativce, který to myslí upřímně a zásadně poskytuje objektivní informace. Kdo nevěří, ať vezme prachy a do ČT běží.
2.11.2005 15:55
dalybor (neregistrovaný)
RE: otakarovi
A ten Divíšek&spol. to je teda pravda nebo ne?
Wainer mě nezajímá.
Díky.
d.
10.11.2005 12:08
Nose (neregistrovaný)
Dp
A ví někdo že DpmHk si platí svého novináře v Hradeckých novinách aby o něm hezky psal?Z jakých asi peněz?Potom ty noviny čtěte když jsou v nich zaplacené články.
10.11.2005 14:52
TJarkovsky (neregistrovaný)
Radnice
Tiskovina Radnice je podle mého názoru je legitimní informační nástroj magistrátu, který radnici umožňuje informovat občany o své činnosti. Jako takový samozřejmě není (a ani nemůže být) nezávislý a objektivní, ale jeho význam spočívá v něčem jiném. Je to prostor pro pracovníky magistrátu pro zveřejňování jejich pohledů na chod města. Proto považuji za správné, že je roznášen do schránek po celém městě. Ostatně zaplatit si z peněz inzerentů tiskovinu pro uveřejňování vlastních stanovisek a bezplatně ji distribuovat může kdokoli. U magistrátu je to však podle mě téměř povinnost. Druhá věc je velikost prostoru, který by měl být v takové tiskovině poskytnut pro veřejnou diskuzi, je-li oni ovšem vůbec zájem. A třetí otázkou je potom kvalita této tiskoviny. O té je možné si myslet mnohé, ale na samotném významu Radnice jako takové to, podle mého názoru, příliš nemění.
10.11.2005 15:44
dalybor (neregistrovaný)
RE: Radnice
Tohle jisté vysvětlení "zaměření" Radnice je...jen si nejsem jist, jestli tento plátek podobně vnímají i občané Hradce...Ze zkušenosti vím, že mnoho Hradečáků bere informace z Radnice za PRAVDU a ne za názory "lidí z Magistrátu". Což možná jest chybou oněch čtenářů...ale na věci to nemění nic - tj. že se "daří" vytvářet pozitivní mínění o našich Radních...A to je dobře, protože si v Hradci za naši naivitu asi ani nic jiného nezasložíme...
d.
11.11.2005 09:41
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Situace v HK - sdelovaci prostredky
Hradecka TV PROXIMA/TV NOVA za niz stoji otec a syn Bartyzalove - opravdu "objektivni" televize. V roce 2004 tam bezela reportaz o nemocnych a lekarnach a zahral si v ni sam pan Karel Bartyzal (otec), reditel teto televize, rovnez v tomto roce byla odvysilana reportaz, v niz si zahral kameraman teto televize (pojednavala o tom, zda je dobre stlat postele ci nestlat, z hygienickych duvodu). Bartyzal udajne reportaze reziruje. Opravdu objektivni. Nebo Deniky Bohemia - PNPRESS - Hradecke noviny - napriklad pan Jiri Kostak, take "objektivni" novinar! Nektere zpravy si vymysli, jine prekrucuje. O hradecke regionalni MF DNES, kam pise dalsi "objektivni" novinar, pan Mgr. Milan Dus, vubec nemluvim. Nebo Mgr. Ludmila Zlabkova (drive Hovorkova) (pseudonym Vanda Marsikova, drive Vychodocesky vecernik, pak MF DNES a nakonec Pravo), ktera v roce 1996 uverejnila anketu, v niz vystupoval jeji pritel a pozdejsi manzel Jiri Zlabek! Nebo bych mohl ve vyctu te marnosti a smutku pokracovat dale. Napriklad pan Kratky (pseudonym Sebek), ktery pracoval pro CTK, ale porusoval jejich predpisy, protoze soucasne pracoval pro Vychodocesky vecernik, kam nakonec prestoupil. Nyni pracuje u statni policie. Tolik k etice a moralce. O neschopnostech stylistickych, jazykovych-gramatickych, obsahovych, zvukovych, obrazovych atd. nemluve.
14.11.2005 10:09
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
RE: Situace v HK - sdelovaci prostredky
Doplním k tomu a upresním: Bartyzalové jsou Štěpán (ten mladší, syn) a Karel (starší, otec). Karel Bartyzal údajně reportáže na místě, kde se natáčí režíruje. V reportáži o masírování na TV NOVA/TV PROXIMA v roce 2005 si přímo "zahrála" elévka-novicka této TV Šárka Kovářová, dnes redaktorka této TV!

Mgr. Ludmila Hovorková, tisková mluvčí Krajského úřadu Královéhradeckého kraje, kdysi šéfredaktorka Východočeského večerníku, odmítala reportáže, ze kterých by měla potíže či by bylo problematické o nich psát a byla v tomto laxní a to nejméně dvakrát (jednou o korupci v policii).

Neobjektivní jsou i Vlastimil Weiner a Přemysl Šrámek z České televize, Vlastimil Weiner, tam je to údajně ještě horší, než jen neobjektivita.
14.11.2005 21:59
magistrát (neregistrovaný)
RE: Situace v HK - sdelovaci prostredky
jeste horsi v jakem smyslu? ze bere penize za natoceni urcite kauzy ?
14.11.2005 23:17
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
RE: Situace v HK - sdelovaci prostredky
Nevim, mozna... Presne si uz nevzpominam... Ne ze bych se bal ci nechtel, ale vazne si nevzpominam presne...
15.11.2005 00:37
t-o-m-a-s (neregistrovaný)
RE: Situace v HK - sdelovaci prostredky
No nevim v jakém smyslu, ale znám lidi na magistrátu a panu Weinerovi se tam přezdívá "Lovec lebek". Viz jeho reportáž neochotě úředníků komunikovat s občany, kdy se dobýval do kanceláře a úřednice ho nechtěl vpustit, protože měla v kanceláři klienta a jeho osobní údaje byly rozloženy na stole (tyto údaje jsou tajné a nikdo je nesmí vidět)... Milý pan Weiner to podal takovym způsobem, jako by byly úřednící největší "hovada" na světě, že nekomunikujou s občany... přitom dělal jen to co se mu líbilo a hodilo do kšeftu...
14.11.2005 10:14
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Minulost i současnost
Zajímavá je i předlistopadová minulost Weinera z ČT, předtím Český rozhlas, Košťáka z Hradeckých novin, předtím Pochodeň, Hovorkové - Východočeský večerník, Masarykův lid. K Hradeckým novinám - redaktor Martin Černý je komunista a psal o komunistické demonstraci, v roce 1998 tam myslím vyšla neobjektivní prokomunistická reportáž. Kultura a zahraničí v Hradeckých novinách je v rukou nepříliš kvalitních novinářů -Eliška Skokanová a myslím Bohumil nebo Bohuslav Ulrych či Ulrich? Redaktor Hradeckých novin, dříve MF DNES má velmi laxní přístup - jeho jméno: Radek Šprinc (zkratka raš).
14.11.2005 11:54
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Pochvala i kritika
Abych pouze nekritizoval, Bc.? Jakub Sochor - CRo, MFD, nyni CTK, pomerne kvalitni novinar, externe tez prispival do VV, pomerne odvazny. Mgr. Michal Zitko, drive CTK, nyni mluvci pardubickeho magistratu, rovnez pomerne kvalitni novinar i odvazny relativne.
Ke kritice jeste - novinar Jaroslav Kotek (MANZEL POLICEJNI TISKOVE MLUVCI KOTKOVE Z PCR - Sprava VC kraje) - kdysi statni rozhlas, potom VV a nakonec ZN Noviny, psal kdysi v clanku neobjektivne o svem kamaradovi a jeste to zduraznil!

Nevim zda hraji roli pribuzenske vztahy a nejsem bulvarni, ale: Mgr. Ludmila Hovorkova - tiskova mluvci "kraje" - dcera Mgr. Ludmila Zlabkova - Pravo, vyse zmineny Kotek a Kotkova, a mozna dalsi... (Klokocnikova a Klokocnik?)...
18.11.2005 13:25
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Kauza Vlastimil Weiner
Rovněž Vlastimil Weiner, zpravodaj ČT z východních Čech, kdysi na 1. máje moderoval slavnostní pochody či komentoval televizní šoty z krajských sjezdů KSČ. Byl kamarádem Jana Zusky, šéfem krajské vyšetřovačky StB, synem pražského primátora. (objeveno na internetu, autor novinar Josef "Pepino" Maraczi)
18.11.2005 13:39
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Kauza Mgr. Ludmila Hovorková atd. - v HK-novináři
Problém minulosti, problém současnosti a političnosti a rodinný problém - novináři v HK

Hovorková před listopadem 1989 působila tedy v Pochodni (orgán KV KSČ) a myslím, že i na ONV či KNV...

Po listopadu nebyla nezávislou novinářkou, byla šéfredaktorkou Východočeského večerníku a současně zastupitelkou v Hradci Králové a přímo členkou Občanského fóra (OH, SD-OH, SD, SD-LSNS).

Stejně tak byl zastupitelem v Jaroměři a aktivním členem OF, OH, a nakonec i ODA její zástupce ve VV Jan Hrudka, dnes MF DNES, rovněž pracoval i pro další regionální periodikum Náš čas (Náchod, neplést s Náchodským nečasem!, bulvární tiskovinou).


De facto jedním z majitelů Východočeského večerníku byl Ing. Pavel Rytíř (Ortex), významný člen OF, OH, SD-OH, SD, SD-LSNS a nakonec SOS. MOžná že byl i zastupitelem,...

Východočeský večerník se nezbavil puncu závislosti (mimochodem zanikl v roce 1999), na začátku byl přímou tribunou OF. Shrnuto - po velký čas jeho existence byla šéfredaktorkou politička a zástupcem šéfredaktora politik + majitelem politik. K rodinné problematice: dcera paní Hovorkové zde rovněž působila - externě i interně.

I v Hradeckých novinách působila vedoucí pracovnice snad spjatá s ODS, jméno: Veselá?

K minulosti Jiřího Košťáka z Hradeckých novin: předtím tedy působil v Pochodni (KV KSČ), byl údajně členem KSČ a patrně studoval v SSSR.





18.11.2005 13:41
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Doplněk:
Doplněk: Paní Mgr. Hovorková zaměstnávala externě či brigádně i svého syna ve VV!


18.11.2005 13:49
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
KSČM a Hradecké noviny a k historii
Zajímavost: KSČM žalovala (je to již déle) představitele Hradeckých novin pro zvěřejněný protikomunistický vtip. Nevím ale jak trestněprávní žaloba dopadla... Myslím že žalovala pány Tejkla a Fridricha. Doufám a myslím, že případ bylo odložen.

V minulosti v HK existoval i Hradecký kurýr a měl snad vycházet i Hradecký večerník, ale nevycházel, Puls byl původně Video Puls a zajímavá byla historie soukromé TV - Galaxie - TV 3 - TV HK...



24.11.2005 12:18
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
ETIKA, MÖRALKA
Paní Mgr. L. Hovorková z "kraje" psala kdysi o, pokud se nemylim o sjezdu politicke strany ve svem pereiodiku, v niz byla clenkou!
24.11.2005 18:43
Cerny stin letici pousti novinarske zumpy (neregistrovaný)
A co novinar Stechovsky?
Co nam reknete k pusobeni "novinare" Radima Stechovskeho ve Vychodoceskem Vecerniku a dalsich periodikach, ze kterych byl vyhozen?
24.11.2005 21:36
NoName (neregistrovaný)
RE: A co novinar Stechovsky?
Bingo!!!
Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si myslí, že tuhle ubohou špínu tady kydá Mr. Štěchovský. Jestli je to opravdu on - a návštěvníci fóra jeho styl poznají velmi dobře - tak se odstřelil definitivně. Už je takový ubožák, že musí vystupovat pod pseudonymem.
25.11.2005 08:57
Samohrd (neregistrovaný)
RE: NoName
"Už je takový ubožák, že musí vystupovat pod pseudonymem".
To sedí od někoho, kdo se podepíše No Name.
4.1.2006 20:28
Eva Brožová (neregistrovaný)
Staronoví kádrováci ?
Jsem zhnusena těmi novodobými "kádrováky", kteří
házejí špínu na šlušné lidi, domnívajíce se,že
tím zakryjí vlastní špínu a hnus. je známo, že
hradecké diskusní fórum je pod vedením bývalých
vysokých důstojníků Stb.
4.1.2006 22:54
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
RE: Staronoví kádrováci ?
Jistě, a já jim všem šéfuju :-)
5.1.2006 10:02
Eva Brožová (neregistrovaný)
panu Fišerovi
Jistě a nejen dnes že, máte již bohaté zkušenosti
v tomto oboru z doby tímto nechvalně proslulé.
Ovšem odznak legitimaci jste si pro jistotu schoval, že ? Vždyť tací lidé mezi námi buhužel
byli, jsou a zřejmě i budou. Smutné.
5.1.2006 14:52
Stan (neregistrovaný)
RE: panu Fišerovi
Paní Brožová, nevím z čeho konkrétně pramení Vaše rozhořčení, ale toto téma jsem otevřel nezávisle na lidech, kteří ho provozují.S STB ani KSČ jsem se nezapletl a k otevření tohoto tématu mě vedly vlastní bolestné zkušenosti. To, že se potom do diskuse může (bohužel i anonymně) přihlásit každý a prezentovat tam třeba i dezinformace, je bohužel vlastností takového fóra.
5.1.2006 17:02
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
RE: panu Fišerovi
Přeji hezký den,
tedy já se na sebe dozvídám věci :-) Takže to máme na můj účet členství v KSČ, spolupráci s StB, dále že jsem špinavý a hnusný.
A co se na sebe ještě dozvím? Nebo už je to konečný součet?
Ale teď vážně - asi jste na diskuzních fórech nová (nový). Možná vás příspěvky v tomto tématu pobouřily, ale není důvod je mazat (pokud neobsahují vulgarity nebo nejsou v rozporu se zákonem). Příspěvky autora "ACROSS THE HORIZON" jsou sice velmi konfrontační, ale ani zde nevidím důvod, proč je mazat. Ať si o autorovi udělá obrázek každý sám. Ostatně jeho pravděpodobná identita byla v tomto tématu odhalena. Není víc co dodávat...
přeju hodně zdraví a hlavně optimističtější pohled na svět.
JF
5.1.2006 17:53
Eva Brožová (neregistrovaný)
Pozdrav a úvaha oběma pánům.
Pan Stan - máte pravdu. Já Vám nevyčítám otevření
tohoto tématu a pane Fišere, proč mi podsouváte,
že jsem Vás označila za špinavého a hnusného.
To jistě nejste! Pro oba pány - víte, zdá se mi však, že téměř 17 let po revoluci stálé opakování, že "ten" či "onen" byl tam a tam, již
není relevantní. Současnost je pestrá až dost, ne?
5.1.2006 18:32
Eva Brožová (neregistrovaný)
Dodatek.
Pane Stane, přeji v tomto roce hodne zdraví a již
žádné další bolestné zkušenosti. Pane Fišere, Vám
rovněž hlavně hodně zdraví a celkové pohody.

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme