Hudební produkce na Masarykově náměstí

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
11.9.2003 13:47
Roman Votrok (neregistrovaný)
Hudební produkce na MN
Jak se Vám líbí produkce na Masarykově náměstí?

Bydlím v jedné z bočních ulic Masarykova náměstí a tak mám často o zábavu postaráno. Řekl bych až příliš často. Pokud jsou takové produkce alespoň zajímavé či po hudební stránce zdařilé, jsem ochoten je vnímat jako kladné, pokud se ale náměstím a přilehlými ulicemi rozléhá velmi hlasité "... já se nestydím za svoje evangelium... " apod. je to i na mě trochu moc. Nejsem nijak zaměřen proti náboženství ani proti jeho nejrůznějším sektám a odnožím, ale včerejší ryk byl nejen iritující ale také naprosto otřesný po hudební stránce.
Oproti tomu zde můžeme vidět Mormony, kteří se bez jakéhokoliv monstrózního technického vybavení ponořují do svých chorálů naproti drogerie a nikoho nebo alespoň málo¨koho tím otravují, navíc jejich projev není tolik děsivý jako u některých jiných misionářů.

Chápu sice, že není možné u každého, kdo projeví zájem vystupovat na Masarykově náměstí, nejprve prověřovat jeho kvality, ale snad by šlo podobné akce alespoň omezit - jedná se totiž o velmi atraktivní lokalitu, kde probíhá mnoho jiných akcí - vojenské přehlídky, předvolební akce, akce rádií apod. Někdo přece musí udělovat povolení ???

Díky za další postřehy.
12.9.2003 13:40
Eraser (neregistrovaný)
RE: Hudební produkce na MN
Napadá mě jediná obrana, třebaže je primitovní až buranská... Alep rotože s tím asi opravdu žádná instituce nemůže nic udělat, může nastoupit pravidlo "na hrubý pytel hrubá záplata". Určitě máte doma nějakou hi-fi věž, u počítače máte jistě výkonné reproduktory (ty moje stařičké mají 160 W), tak jim z okna pusťte nějakou "diskotéku" :-))))
12.9.2003 13:49
Kostej Nesmrtelny (neregistrovaný)
RE: Hudební produkce na MN
Mame demokracii tj svobodu vyznani, viry a presvedceni. Kdekdo ma za to, ze treba umi hrat na hudebni nastroj nebo ze to co dela je spravne a zakazat to proste nejde. Vyjma obtezovani nadmernym hlukem, zapachem ci ohrozovani mravni vychovy mladeze. Budme tolerantni diky Kostej N
12.9.2003 09:15
Daniel Polák (neregistrovaný)
Hudební produkce na Masarykově náměstí
Policie (ani Městská, ani státní) s tím nic údajně nemůže udělat. Jediné, co mě napadá, je OSA, Ochranný svaz autorů. Mají povoleno přebírat skladby jiných hudebníků a veřejně s nimi vystupovat ? Anebo vymyslet, tak jim odříznout přívod energie (mají vlastní akumulátory). Bydlím též na Masarykáči a zrovna tahle sekta z KD Medium mi pije krev. Jsou nevkusní po umělecké stránce a nechutně se vnucují.
24.9.2003 17:42
Roman Votrok (neregistrovaný)
Dnes se opet mala skupinka lidi nestydela za evangelium (kdo slyšel, ten rozumí) a také jsem zjistil, že se připravuji o věčný život - v nebi.

S pozdravem Ježíš tě miluje
Roman Votrok

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme