Výhody a nevýhody převedení skateparku na město
Příspěvky ve fóru
Přidat komentář2.4.2004 23:47
Fish (neregistrovaný)
odpovědět |
vložit nový |
souhlasím (+0) |
nesouhlasím (-0)
3.4.2004 08:14
Josef (neregistrovaný)
Píšu to tady proto, že jsi se zde rozhodl vaše zájmy obhajovat, ale už tvůje první dílo dává tak trochu zapravdu odpůrcům. Není problém v psaném projevu používat "hovorovej jazyk", nebo slang. Dodává to myšlence určitou autenticitu a stylovost. Ale z toho, co jsi napsal ty, je patrné buďto pohrdání jakýmikoliv pravidly - tedy jak jazykovými, tak ve vhodnosti chování - odtud tebou nechápaný všeobecný názor veřejnosti... Nebo že těmito pravidly nepohrdáš, ale prostě je nejseš schopen zvládnout...
3.4.2004 10:53
Jarda Fišer (neregistrovaný)
skate
Pokud nic neničí, tak mi jejich styl života nevadí, naopak je mi docela sympatický. Možná je to tím, že s nimi nemám žádné osobní negativní zkušenosti, třeba se najdou jiní, kteří to vidí opačně (a je možné, že mají pravdu).Myslím, že jejich komunita a sport už je tak rozšířený, že by město nějaký pořádný skatepark mělo vybudovat. Nejsou to totiž jen "skejťáci", ale i in-line bruslaři. Pokud tam budou mít dostatečně kvalitní zázemí, nebudou mít potřebu jezdit po městě a okolí (věci i lidi) nebudou trpět. O novém skateparku jako prostředku prevence drog a kriminality ani nemluvím.
Na závěr bych chtěl uvést, že in-line brusle jsem měl na nohách jednou před 12 lety a na skateboardu jsem stál asi pětkrát v životě a už to bude možná 20 let :-). V mém okolí navíc nemám žádného zažraného vyznavače tohoto životního stylu. Doufám tedy, že mě nikdo nebude podezírat ze zaujatosti.
3.4.2004 19:29
Fish (neregistrovaný)
Omlovám se připadnou nepravopisnou češtinu.Není to moje silná stránka jsem ještě mlád atd.A pokud si sám myslíte ,že na skateboardu nejezdí namydlení cukrátka je jich hodne.Skate ,in-line obojí s sebou nese trochu stylu ,ale ten si každý upravuje tak aby mu vyhovoval.
3.4.2004 22:07
Josef (neregistrovaný)
4.4.2004 11:14
:o) (neregistrovaný)
brevno v oku
Ad Fish a Fiser, takovych je nastesti vetsina:) Tech, komu vadi lidicky na prkynkach a bruslich, je mi uprimne lito. Komu vadi cizi "styl", at je jakykoliv, je to tim, ze sam zadny nema. Diky za vse co se vymyka z rozsireneho postbolsevickeho povedomi zapsklosti, hamounstvi a radobysporadanosti, Hezky den
4.4.2004 18:59
Fish (neregistrovaný)
Vod kad me znas???
Vložit nový komentář
K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.