zajímavosti
Příspěvky ve fóru
Přidat komentář3.6.2005 00:00
freezing.point (neregistrovaný)
zajímavosti
Co se má stát (nebo stalo) zajímavého v HK... Podělte se o své informace. Zajímavé zážitky, atp...
odpovědět |
vložit nový |
souhlasím (+0) |
nesouhlasím (-0)
5.6.2005 18:34
Nebelman (neregistrovaný)
viz zpravodajství
Martin Brunner způsobil, že jednou ročně se tu koná akce, o které se nyní ví i v daleké cizině, příjíždí mnoho hostů a má zájem i více sponzorů (samozřejmě s penězi). Zdá se tedy, že zprvu prodělečný festival začíná být ziskový. Ano, je to "jazz jde městem".A ejhle, co se vyrojilo dalších, co festival chtějí pořádat pod zavedeným jménem (ušetří za reklamu). No nic, v Pardubicích Martina Brunnera rádi přivítají i s festivalem a v Hradci Králové zůstane mrtvolno. Zůstanou jen psi kálející po chodnících, jak správně poznamenává Xaver.
6.6.2005 10:05
sniffer (neregistrovaný)
RE: viz zpravodajství
jj. hlavně, že podpora kultury ze strany magistrátu :-)Btw. Hip-Hop kemp bude, nebo byly prosazeny jedny z nedražších špuntů do uší?
7.6.2005 10:37
xixao (neregistrovaný)
jazz
No tak nevim. Kdyz bych vymyslel, zorganizoval a uskutecnil festival, byt patrne s podporou magistratu a pristi rok by me na nej magistrat vypsal vyberove rizeni(!).. zaridil bych si svuj festival jinde a jinak!
8.6.2005 13:14
Babka (neregistrovaný)
RE: skandal
Včera jsem byla na procházce s vnoučaty a co nevidím, chlap v černý bundě do pasu sedí na bobku na chodníku u lesa (Biřička) a vykonává velkou potřebu. Oči měl u toho vytřeštěný, celej zpocenej a funěl a hekal a nic nedbal naší přítomnosti. No, horší než sousedovic vlkodav na pravidelný vycházce s páníčkem. Když jsem šla k večeru zpátky, tak tam po něm zůstal ležet obří mobidik, protože si to po sobě ani neuklidil. Přitom by stačilo jej zkopnout (toho mobidika) do lesa a pořádek by zůstal nedotčen. Jsem zděšena, co se všechno děje v dnešní době. Lidičky, dyť to je úplnej divokej západ, tohleto.
8.6.2005 15:45
okrotice bílá (neregistrovaný)
A pak že se v HK nic neděje
11.6.2005 14:35
woody (neregistrovaný)
Je mi to blbý, ale nejste náhodou příbuzná pana Xavera? :)
12.6.2005 15:49
Xaver (neregistrovaný)
RE: babka
No tak ono je zase lepší hovno v lese než v kalhotech. Třeba ho pak zahrabal.
13.6.2005 20:27
Matej JR (neregistrovaný)
RE: babka
Jestli se nepletu, tak babka tím mobydikem myslela to hovno (ale ta velryba nebyla hnědá :-)
13.6.2005 16:52
BUH (neregistrovaný)
Babi nešilte!Zcvoknete z toho!Ona ta Xaverova Hovno mánie je dost nakažlivá co?!
16.6.2005 11:16
Man (neregistrovaný)
16.6.2005 12:06
dalybor (neregistrovaný)
RE: 007
Jasně - každý hlas pro mobidika bude dobrý.Du do toho... D.
18.6.2005 20:37
franta (neregistrovaný)
co
ukázat v tropických vedrech vypuštěná brouzdaliště ???
19.6.2005 00:19
BB (neregistrovaný)
Festival
A není to jen divadelní festival ale i muzeum je toho tady víc než dost nebudte suchaři pohled z Bílé věže taky není k zahození
4.7.2005 10:29
sniffer (neregistrovaný)
Mistrovství Evropy
Protože většina akcí v HK má tak úžasnou PR, dovolím si na jednu upozornit: 7 - 17. 7. 2005 je na letišti Mistrovství Evropy v akrobatickém létání...
26.7.2005 14:20
Wočko (neregistrovaný)
RE:
Co se týká reklamy či upoutávek a článků o akcích v HK, tak je to BÍÍÍDA. Většinou se jako hradečák o všelijakých akcích dozvím až, když skončí a jsou vychvalovány v Radnici nebo v regionálním zpravodajství.Co, kdybyste tak pánové konšelé do toho Vašeho Radničního plátku, dali místo reklam na žaluzie a inzerátů na olizování obálek raději dostatek prostoru na prezentaci akcí pořádaných v HK - a to dostatečně předem, nikoli až následně?
29.7.2005 13:35
danstar (neregistrovaný)
RE: RE:
Moje řeč.To mě taky dost vadí
15.8.2005 20:08
Xaver (neregistrovaný)
sloupky značek
Jedna z hlavních zpráv dnešního zpravodajství je, že v Hradci Králové padají dopravní značky. Protože ve spodní části uhnívají v důsledku obechcání psy. A to se všichni vysmívají fekálnímu tématu. Je to pravda, máme posrané a obechcané městečko.
16.8.2005 10:41
Radek (neregistrovaný)
RE: sloupky značek
BINGO :-) říkal jsem si při poslechu té zprávy, že tuhle hozenou rukavici bude muset Xaver zvednout - a taky jo :-)Mimochodem, ten vzorek dotazovaných (a "chytře" odpovídajících) nebyl právě moc reprezentativní ...
16.9.2005 15:37
BujnyKujon (neregistrovaný)
martin brunner
Jsem si jist tím, že bez osobnosti jazzmana Martina Brunnera bychom si v Hradci o jazzu, jaký jsme si zvykli slýchat na Jazz Goes to Town (JGTT), mohli nechat v lepším případě pouze hrát z diskmana. Takto výjimečné kulturní fenomény nevznikají samy od sebe a Martin byl a zůstává duchovním i organizačním otcem JGTT. Je tedy smutné muset se i tolik let po ukončení éry diktátu neschopných dívat na to, jak ochotně se neslaní nemastní nicmochři (říkejme jim "standardi") neváhají ujmout péče o to, co někdo stvořil díky své odvaze začínat zcela od nuly s "bláznivými", "neuskutečnitelnými" nápady a léta to vypiplávat s pomocí svých ničím nezaplatitelných zkušeností a kontaktů získávaných mnoho let předtím. Přeji všem "standardům" světa (i kdyby se nadobře spojili), aby nakradené neuměli rozvíjet a užívat a aby jim k jejich bezmeznému vzteku jen připomínalo jejich neschopnou průměrnost, závistivost a chrochtající hrabivost. Nechť se zalknou. Martinovi přeji, aby se nakonec u patentového úřadu prosadila spravedlnost a aby měl hodně síly a odvahy do dalšího počínání, kterým české kulturní obci zprostředkoval tolik radosti z mimořádných zážitků. Budiž mu za to vysloven v(d)ěčný dík! ;-)
25.9.2005 09:24
ACROSS THE HORIZON (neregistrovaný)
Central
Urcite predpremiera Stesti od Bohdana Slamy v Centralu za ucasti tvurcu. A vubec produkce kina Central, ne samozrejme vsechno co zde promitaji a delaji.
1.10.2005 15:09
xaver (neregistrovaný)
jak příznačné
V Hradci Králové se buduje za 1,6 mld Kč úřednické sídlo.V Pardubicích začala dostavba univerzity nákladem 1mld Kč.
Že obě akce nejsou výlučnou investicí města vím. Vím ale i to, že v jejich prosazení má město velkou váhu.
Zatímco Pardubice jsou a budou centrem vzdělanosti východních Čech, Hradcem Králové se budou i nadále prohánět pouze psíci obechcávající a obesrávající to zatuchlé městečko.
2.10.2005 04:46
Babor (neregistrovaný)
RE: jak příznačné
Xavere, v Hradci se staví knihovna, připravuje se další stavba univezity, tzn. suma sumárum za 2 mld Kč. Tvé tvrzení o centru vzdělanosti v Pcích nebude zase tak moc pravdivé. Co udělali v Pardubicích se psíky, že jim neobesrávají jejich Paramem vonící městečko?
2.10.2005 18:02
Morgiana (neregistrovaný)
Xavere, vy máte nějakou fóbii nebo psychózu ze psů, pište také někdy o něčem jiném.
3.10.2005 09:14
Xaver (neregistrovaný)
RE: Morgiana
Stačí si přečíst celý text, ne pouze část o psích hovnech. Jen tak na okraj....jestlipak uklízíte po svém psíku chodník?...che che che.
3.10.2005 13:39
Morgiana (neregistrovaný)
Uklízím, Xavere. Ale vy opravdu jenom nadáváte na psy, ať je řeč o čemkoliv.
3.10.2005 14:05
Xaver (neregistrovaný)
Omyl....nenadávám, jen konstatuji. Přeji úsměvný den.
5.10.2005 15:46
MIREK (neregistrovaný)
Ať je to s fekalistou Xaverem jakkoliv, nejsmutnější na tom je, že má pravdu. Majitelé psů jsou prasata a policie nekoná.
29.11.2005 23:14
muf (neregistrovaný)
Psi mi nevadí, ale jak mám svému malému synovi vysvětlovat, že musí chodit po asfaltovém chodníku a ne po trávě,aby nešlápl do psích hoven.
30.11.2005 11:01
MIREK (neregistrovaný)
Jsem na to stejně, mám dvě malé děcka, a také mě je stále nebaví omezovat ve výběhu po trávě, nebo teď po sněhu, kvůli lidem, kteří jsou prasata a neuklízejí si po sobě.
7.10.2005 22:53
freakk (neregistrovaný)
mam pocit ze sidlo ku budle levnejsi , krom toho nebude tam jen krajsky urad, za b) knihovna c) dalsi budova FIM UHK ., k tomu napojeni na dalnici ....a kdyz soudruzi z pardubickeho kraje zvoli pro r35 jizni variantu , tak da misnisterstvo money na rychlejsi vybudovani dalnice mezi HK a PCE ...nechapu to srovnavani
25.11.2005 18:16
CHRIS (neregistrovaný)
Koncert
KOncert kapely ANtiDemon v srpnu 2005 v HK!
29.11.2005 16:59
sniffer (neregistrovaný)
RE: Koncert
lol... chtěl bych tam jít, ale asi to už nestihnu :-)
29.11.2005 10:36
MIREK (neregistrovaný)
Sportovní akce
Pro všechny příznivce běhu se tuto sobotu 3.12.2005 koná již 30. ročník "vodáckého běhu přátelství" z Pardubic do Hradce. Je to slabých 25 km. Propozice zašlu na požádání.Sportu zdar
21.7.2006 14:48
MARIKA (Nováček)
pomožte mi najít
ZDRAVÍM DO HK,VÍM,ŽE SE NEJEDNÁ O ŽÁDNÝ ZAJÍMAVÝ PŘÍSPĚVEK,ALE RÁDA BYCH NAŠLA A POKECALA S KAMARÁDEM,S KTERÝM JSEM BYLA NA PIONÝRSKÝM TÁBOŘE ASI PŘED 20LETY!!JMENOVAL SE RÍŠA TRÁVNÍČEK A BYDLEL V ČAJKOVSKÉHO UL,MOC PROSÍM ,KDO BY MĚL NA NĚJ KONTAKT,OZVĚTE SE NA MARGITA4[zavinac]SEZNAM.CZ,DÍKY MOC
Vložit nový komentář
K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.