Ohňostroj

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
2.1.2009 00:00
Tomaja1 (neregistrovaný)
Ohňostroj
S ohňostrojem na druhý den rozhodně nesouhlasím!!!Všude ve světě(až na pár vyjímek) je ohňostroj při oslavách o půlnoci.Nechápu,jak mohl někdo udělat toto nesmyslné rozhodnutí,za všechny hradečáky!!!A výmluvu na děti neberu.Pro mě to bylo dobrodružství,když mě naši vzali jednou za rok večer na ohňostroj.Samozřejmě z bezpečí třeba výhleb od Hradečanky.A ty 2,3..letý by si museli pár let počkat.
2.1.2009 07:17
Radouš  (Nováček)
Nesouhlas
S tímto zcela nesouhlasím! Ohňostroj o půlnoci je sice hezká věc, ale bez diváků! Každý není jako vy, aby běžel někam před půlnocí aby vyděl tento velký ohňostroj. Naopak, když už se to platí z prostřednů města, tak je přece správné, že to bude v době, kdy tam může přijít co možná nejvíce lidí. I přes technické problémy to bylo skvělé. Účast diváků mě skutečně překvapila. Naposledy bylo na náměstí síce diváků snad jen na paneže.
2.1.2009 07:33
Petr - HK  (Guru +4)
RE: Ohňostroj
Souhlasím s Radoušem, ohňostroj je především pro děti a ne pro pár ožralých o půlnoci, kde mezi sebe ještě hází další pyrotechniku. Na Silvestra každý slaví ve své hospůdce nebo doma, těžko se dostanou na Velké náměstí. Byla by to drahá zábava pro pár lidí, kteří zrovna slaví v centru města. Mě ohňostroj druhý den nevadí, podporuji tento nápad.
2.1.2009 11:28
flabby1989  (Nováček)
RE: Ohňostroj
Nezbývá mě jen souhlasit s oběma pány. Dělat něco za desítky tisíc pro bandu vožralů kteří ještě po sobě hází petardy a podobně mě přijde opradvu zbytečné. Při dnešní ceně pyrotechniky si může každý o půlnoci udělat velmi pěkný ohnostroj.

ten 1.1. je určen taky hlavně pro děti.
rozhodně souhlasím.

Jen snad jednu poznámku - Hradec by ani nemohl dělat ohnostroj v 00:00 protože každá rok jsou nějaký problémky a odpálení by stejně bylo 00:15 :-)))))
2.1.2009 17:39
Guboš  (Pokročilý +1)
Větší prskavka :o)
Jak jsem psal už na jiných stránkách...jediné pozitivum je, že se ohňostroje může zůčastnit i pár děcek. Je to pro ně velký zážitek... A bylo plno úplně všude :o), nešlo přece o organizaci či městskou dopravu. Chci - li se něčeho dobrovolně zúčastnit, jdu PĚŠKY a nebudu Atolu (Herman) cpát další peníze do kasičky. Je to ale pohodlné nadávat a nadávat a přitom hledat před ohňostrojem parkování, že :o)?Horší to je už s člověkem, který to šou uváděl, včetně pana Soukupa, který milosrdně rozdával čočkovou polévku :o(. Než bych mu ji hodil na hlavu, zeptal bych se ho...proč mám platit několikanásobně větší daň z nemovitosti a navíc mu uklízet chodník! Hodně se tu na Fóru "plácá" a stejně se nic nestane, že?
16.1.2009 16:06
Dan  (Nováček)
RE: Větší prskavka :o)
Ano, od toho fóra jsou, že ...

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme