Ubytovna pro neplatiče

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
27.2.2008 00:00
Eva (neregistrovaný)
Ubytovna pro neplatiče
Dnes je v Hradeckém deníku publikován názor radního p. Štěpána, že navrhuje výstavbu ubytovny pro neplatiče při silnici ze Třebše na Vysokou. Jeho nápad se mi zdá šílený. Tam, kde je výstavba 2 sílišť nových ,drahých bytů, golfové hřiště, v Roudničce a Vysoké čtvrti nových, drahých domů, by se rázem horšil pořádek, snížila by se hodnota nových bytů. Radní by měli být zástupci všech občanů, včetně těch, kteří si za obrovské peníze pořídí vlastní bydlení, zadluží se na řadu let a chtějí za to alespoň pěkné okolní prostředí. Asi je lepší být neplatičem, však on se někdo postará.
28.2.2008 07:01
MIREK  (Pokročilý +2)
RE: Ubytovna pro neplatiče
Pan Štěpán v této lokalitě určitě nebydlí, jinak by hovořil jinak.
2.3.2008 23:20
Martin Samohrd  (Nováček)
RE: Ubytovna pro neplatiče
Sice tam pan Štěpán nebydlí, ale vsadím se s Vámi, že tam má pozemky. (Pokud vím, tak před devíti lety, když jsme dělali územní plán města, je tam měl):-)
3.3.2008 07:09
MIREK  (Pokročilý +2)
RE: Ubytovna pro neplatiče
To si schválně zjistím. Z katastrální mapy a čísel pozemků rychle zjistím majitele.
28.3.2008 14:34
Phavel  (Pokročilý)
RE: Ubytovna pro neplatiče
A jak to souvisí s ubytovnou? Pokud je tam má, na čemž není nic špatného, může je stejně tak prodat nějakému developerovi co v té lokalitě staví, nebo se třeba chystá stavět. Ostatně jejich hodnota se díky ubytovně spíš sníží. A nakonec - proč by to nemohlo být tam? Jak níže napsal Roman, ať to umístíte kamkoliv VŽDYCKY proti tomu bude odpor. Jako proti Veluxu a Ronalu - což se taky zamítlo díky tamějším obyvatelům. Ano, mají luxusní domy, chtějí to mít hezké, chápu. A tak to snad mají schytat "paneláčníci"? Případně jiní, jejichž čtvrť není luxusní, ale bydlí tam stejně slušní lidé, kteří taky chtějí klid a pořádek. Ale ať se to nakonec postaví kdekoliv, mělo by to město těm lidem nějak vykompenzovat.
28.3.2008 15:51
Xaver  (Profesionál +11)
RE: Ubytovna pro neplatiče
Ono mít luxusní dům nebo byt nedaleko čističky obsahu stok zase takové terno není, i když jsou odděleny loukou. Ale je to lepší než bydlet na sídlišti obesraném a obechcaném od psů, to ano.
29.2.2008 21:29
Roman  (Pokročilý)
RE: Ubytovna pro neplatiče
Sranda je, že v podstatě neexistuje místo, kde by taková ubytovna někomu nevadila. Všude budou v dosahu domky a byty, firmy a obchody... Z obce do obce u nás dohodíme šutrem, mezi nimi jsou ještě chaty a zahrádky. V podstatě to nemá všeobecně přijatelné řešení, vždycky je někdo bude mít za nechtěné sousedy.
29.5.2008 22:34
Paja  (Nováček)
???
Proč se má neplatičům zase něco stavět? Dost známých nemá kde bydlet a čekat na nějaké losování či jiné přidělení městských bytů je k smíchu. Proč se město nejdřív nestará o slušné a pracovité občany?
30.5.2008 13:09
Ira  (Pokročilý +1)
RE: ???
Souhlas!!!
30.5.2008 19:18
dede  (Nováček)
RE: ???
Protoze, co chces s takovym neplaticem udelat? Vyhodit na ulici, pod most, zastrelit? Nebudes potom prvni,kdo bude kricet, ze s tim ma mesto neco udelat?
Vetsinou je levnejsi problemum predchazet, nez je hasit... Mimochodem, proc pracoviti znami cekaji na byt od mesta? Neni dneska lepsi si vzit hypoteku a byt koupit, nez se cpat do podnajmu?

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme