brouzdaliště

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
16.6.2003 09:11
tomas (neregistrovaný)
Proč už nejsou brouzdaliště dávno napuštěná ? Jsou snad třicetistupňová vedra nedostatečným argumentem ? Kdo brouzdaliště ve městě spravuje ?
16.6.2003 10:09
Eraser (neregistrovaný)
Na venčení psů (v některých případech i lidí) a na jázení odpadků je to škoda napouštět :-)))
16.6.2003 12:07
Garfild (neregistrovaný)
Je to jak v kocourkově máme malé dítě, bydlíme v centru města a koupat se mužem akorát tak ve vaně. Ňapouštět brouzdaliště se budou prej snad o prazdninách!!!!!! Asi se čaká až se konečně ochladí. Jinak to nechápu. Kdyby bylo alespoň v Hradci venkovní koupaliště!!!!!!!
S pozdravem Garfild
www.denicek.je
16.6.2003 12:50
Mamina (neregistrovaný)
brouzdaliště
Přístup města k napouštění brouzdališť je letos, stejně tak jako předchozí roky - "velmi pružný a vycházející vstříc občanům". Až se začátkem prázdnin město vylidní a všichni odjedou na tábory a chalupy, budou moci pracovníci vklidu brouzdálka vyčistit, natřít a někdy později napustit. Děkuji moc za všechny rodiče malých dětí, za to jak se
představitelé města, (kteří mají jistě všichni na zahradě bazén), starají o své voliče.
16.6.2003 21:22
xicht53 (neregistrovaný)
RE: brouzdaliště
Nemůžete chtít po městě všechno, peněz není nazbyt. Nejdříve musíme přestavět stadion. A až to bude, tak Vaše děti už brouzdaliště potřebovat nebudou.
16.6.2003 22:09
Méďa (neregistrovaný)
RE: brouzdaliště
Tim myslíš, že ty naše děti budou jako už v důchodu, že ho nebudou potřebovat nebo co?...
17.6.2003 15:06
Garfild (neregistrovaný)
RE: brouzdaliště
Spíš autor chtěl naznačit že peníze na brouzdalištěse uvolní tak koncem Srpna :-)
17.6.2003 20:50
xicht53 (neregistrovaný)
RE: brouzdaliště
Autor myslí, že pravdu má Méďa. Bohužel.
19.6.2003 01:08
Garfild (neregistrovaný)
RE: brouzdaliště
Brouzdaliště už jsou napuštěná, alespoň některá. Možná to bude tím že se nám ochladilo. To se fakt někomu povedlo ještě tak tejden bude zhruba stejné počasi :-)
16.6.2003 22:11
Garfild (neregistrovaný)
RE: brouzdaliště
Jo peněz není nikdy dost. Docel by mě zajímalo na kolik příjde například oprava stezky podel Labe o mostu Hučák až k soutoku už asi týden se nám poflakuje parta maníku s hromadou techniky a zatím se jím podařil vybrousit jen pár děr. Jejich pracovní tempo je naprosto užasné. Chodím tamtudy něklikrát za den a je docela sranda pozorovet jejich nadšení z práce. To podle čeho se rozhodují co se opraví a co né jsme taky nějak nepochopil. Klidně to vedou prostředkem vydroleného místa :-) Možná by bylo rychlejší, levnější a také určitě lepší strhnout všechno a vylejt to znova. Jestli to budou spravovat podle toho co si tam nakreslili tak to bude super ementál.

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme