Festival Mezipatra konečně i v Hradci

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
11.11.2004 14:45
čtyřka (neregistrovaný)
úvod
5. ročník festivalu filmů s gay a lesbickou tematikou - Mezipatra - se po letech dostává i do Hradce Králové. Je Hradec město na výši nebo parta zakyslých a netolerantních maloměšťáků s mezerami ve vzdělání? Jak se žije "4%" v HK a východních Čechách?
11.11.2004 16:39
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: úvod
Homosexualita je pro mě stejná úchylka jako pedofilie nebo sex se zvířaty. Zkrátka je to úchylka proti přírodě, ale je pravda, že oproti těm ostatním případům, co sem zmínil, nedochází k ubližování druhých, takže je to věc tolerovatelná, i mnou.
Ale je pro mě rozdíl tolerovat a zrovnoprávnit...!!!
15.4.2005 02:56
heinrich (neregistrovaný)
RE: úvod
Zoofilie není proti přírodě. Stačí se podívat do časopisu blesk který byl vydán tento měsíc (duben 2005) kde jsou vyfoceny zvířata při souloži a zjistíš, že to tam dělá ovce s prasetem. pes s kočkou atd. Proč by to nemohl dělat člověk například s koněm když může v přírodě jeden druh souložit s jiným proč by to nemohl dělat i člověk?? Jsme přeci taky zvířata ne?? I když o trochu chytřejší než ostatní a jestli sai to nemyslíš tak vzpomeň z čeho sme se vyvinuli. Dám ti příklad pokud si myslíš že člověka stvořil bůh :) : Bůh stvořil člověka k obrazu svému, tudíž stvořil i homosexuály a zoofily (pedofily taky ale to už je nepřirozené, ani u zvířat to není) Proto asi bůh schvaloval tyto činnosti jinak by to nestvořil (blbý příklad ale aspoň něco) Já proti tomu nic nemám. Podle měje to přirozené. Je to ale jen můj názor a ty máš svůj, který ti nebudu brát. Nejsem sice zoo. ale myslím že je to normální (i když trochu divné).. S pozdravem Jakub Žižka
12.11.2004 15:11
Eraser (neregistrovaný)
RE: úvod
Ale no tak... Ať si udělají festivalů třeba 10 když nebudou porušovat zákony.
15.11.2004 11:21
karel (neregistrovaný)
RE: úvod
Proti homosexualum nemam ani zbla, ovsem Honza z HK me zacina pomalinku sr.t.
15.11.2004 13:12
Samohrd (neregistrovaný)
RE: úvod
Pan Honza z HK bohužel netuší, že jeho dosavadní názor je možno pavažovat za úchylný. On to třeba pochopí, až mu jeho syn přivede domu za ruku kamaráda.
16.11.2004 13:40
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: úvod
Omlouvam se, ten spodní příspěvek patří tomu nahoře (jméno sem zapoměl), né Vám.

Co se týče Vás:
Co bylo na mém příspěvku tak pobuřujícího??? Že mam na něco jinej názor? ÓÓÓ, zabte mě. jestli něgdy příde můj syn s karádem za ruku, rozhodně ho nevydědim, jak sem napsal výše, budu to akceptovat. Ale že mě dyžtak zklame v tom, že nebudu mít vnoučata, to je fakt. Usměrněte své ego a radči si více krát přečtěte mé příspěky, ste až příliš proti mě zaujatý.
19.11.2004 02:00
občan (neregistrovaný)
RE: úvod
Jak tak koukám, pane Samohrde, vy všichni z VPM, VPK, US, ODA, SNK, ED a já nevím, co všechno jste založili a kam všude jste vstoupili a vystoupili, abyste si zachránili koryta, když voliči prohlédli myšlenkovou prázdnotu vašich spolků (halenou do velkohubých moralistních frází), máte jedno společné: myslíte si, že jedině váš názor na cokoli je ten jediný správný, demokratický, moderní, pokrokový a ostatní jsou - řečeno Vašimi slovy - "úchylné" a jejich zastánci tedy asi úchyláci, kterým slušný člověk nemá dopřát sluchu a má je vyobcovat na okraj společnosti. I vy demokrate(?), koho mně to jen připomínáte? Netvrdím, že s Honzou z HK naprosto ve všem souhlasím, ale rozhodně nesouhlasím s tím, že by míra kulturnosti, demokratičnosti či vzdělání člověka byla v přímé úměře s hlasitostí jeho podpory požadavkům té či oné menšiny nebo s radikálností jeho verbálních plivanců na oponenty (spíše se zdá, že nepřátele, kteří musí být zadupáni do země), jak se nám tu snažíte skrytě podsunout Vy a "čtyřka". A co se Karla týče, to je opravdu výkvět demokratického způsobu myšlení, fakt že jo... Znova a znova se potvrzuje, že tomu, kdo má plná ústa demokracie, morálky, lidských práv atp., právě tyto hodnoty zůstaly jen na jazyku a nedorazily do mozku.

Abych uspokojil pana Fišera, teď trochu přímo k tématu. Měl bych takový dotaz: co to je "film s gay a lesbickou tématikou"? Jak se takový film pozná? To jako že nějaký herec(čka) je gay (lesba)? Nebo že postava ve filmu je gay (lesba)? Takové postavy jsou dnes ale v každém druhém filmu, to je dnes "in", to by byl filmem s gay a lesbickou tématikou skoro každý... Nebo máte na mysli film, který radikálně podporuje jejich požadavky (např. homosexuální sňatky), ve kterém se dozvíme, jak "parta zakyslých a netolerantních maloměšťáků s mezerami ve vzdělání" šikanuje nebohou menšinu, jak ústřední partnerská dvojice stejného pohlaví trpí, ale nevzdává se a bojuje... U takových filmů je problém, že tvůrci často sklouznou ke schématismu a ve svém "svatém nadšení pro dobrou věc" pak vytvoří agitku, snesoucí srovnání s jinými známými agitkami o imperialistech, reakci a zrádných buržoazních emigrantech v jejich službách. Takový film ale spadá do kategorie agitek a není tedy třeba vytvářet novou kategorii - ledaže by tu agitaci někdo chtěl zabalit do velkých vznešených slov, aby to tak "neřvalo"... Už se těším na odpověď - a nezapomeňte, že jste tyyy...demograti! :-)
19.11.2004 06:05
Martin Samohrd (neregistrovaný)
PANU OBČANOVI
Vážený pane občane, i když obyčejně nemám potřebu polemizovat s anonymními výlevy politických zarputilců, co nemají slušnost ani odvahu se podepsat a své mruky řeší zbabělým pokřikováním zpozarohu, pokusím se Vám výjimečně v několika obecných bodech vysvětlit můj postoj k Vašemu textu. Možná to bude zajímat i někoho jiného.

1) Bojíte-li se podepsat pod svůj názor uvědomte si prosím, že názor bez rizika neexistuje. Názory jsou na světě od toho, aby k nim lidé dodávali svoje jméno či podpis, tj. ručili za ně. Názor na něco bez ručení či beze jména, postrádá smysl. Je vlastně popřením názoru a děláte tak z něj pouhý žblept. Příklad : Odepíši-li Vám, co si o vašem textu myslím a podepíši-li se jako občan2, bude to všechno dokola o prdu. Mohu Vám ale oznámit, že jsem se již párkrát setkal na kafi nebo v práci s lidmi, kteří se mnou zde dost ostře polemizovali a to jen proto, že uvedli svoji mailovou adresu, šlo s nimi domluvit setkání. Bez výjimky šlo o fajnové lidi, bez stranického zaslepení a vždy se starostí o Hradec a jeho problémy. Rozhovor byl veden vždy v rovině konkrétního problému a pokaždé končil minimálně vzájemným pochopením argumentů. Taková výměna názorů má smysl.
2) Oslovujete-li mne, nepokračujte příště prosím dále v množném čísle, protože Vám nemohu odpovědět za celý pytel do kterého mne házíte (VPM, VPK, US, ODA, SNK, ED atd.), ale mohu odpovídat pouze a jen za sebe : Jsem příznivcem jednání a názorů konkrétních lidí, kteří se prezentovali v hradecké komunální politice pod značkou ODA, později VPM. Tedy nejsem straník, do žádné strany jsem nikdy nevstoupil a tedy také nevystoupil, natož abych si tak chránil nějaké koryto. S lidmi z VPM, kteří mi jsou názorově blízcí, se v hradeckém zastupitelstvu snažím uplatňovat své znalosti z mého profesního oboru. Usoudí-li voliči, že jsem tam k ničemu, tak mi příště nedají potřebný počet hlasů a místo mne tam bude někdo jiný. Nic víc, nic míň. Živím se téměř celý život jen a výhradně urbanizmem a dopravním inženýrstvím a věřte, že by mě zajímalo kde nebo v čem vydíte nějaké korytářské souvislosti. Tam jste vážený občane vedle jak ta jedle. Na okraj : stranická demagogie, přímo čišící z Vašeho textu, mne baví.
3) Teď konečně ke gayům a lesbičkám : Vyjádření Honzy z HK mne opravdu popudilo tak, že jsem na ně musel reagovat. Reagoval jsem impulzivně a ještě ve snaze vytvořit zbytečnou slovní hříčku. Omlouvám se. Teď, již klidný, mohu svou reakci opravit : Když si Honza z HK myslí, že homosexualita je stejná úchylka jako pedofilie nebo sex se zvířaty, neni jeho názor úchylný. Honza z HK je jen nevzdělaný.

Vážený pane občane, je 6 hodin ráno a v 7:30 vstávám. Proto jdu rychle spát a Vy se mějte fajn. Zdraví Samohrd.
21.11.2004 21:31
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: PANU OBČANOVI
Pane Samohrd,
přečtěte si ještě párkrát ten můj příspěvek.
1) Jasně sem se tam vyjádřil, že mezi sexem se zvířaty, pedofílií a homosexualitou vidím rozdíl.
2) Chcete tedy říct, že homosexualita je zcela normální?

Vy máte problém, že v mých příspěvcích stále vidíte, že bych homosexuály asi nejradči střílel nebo zavíral na Sibiř (soudě podle vašich ostrých výpadů na mou osobu). Tak to ale není. Jediný v čem je problém je to, že můj názor se liší od Vašeho, takže je nevzdělaný. Říct o někom že je nevzdělaný bych si dovolil pouze tehdy, pokud bych měl k dispozici fakta o pravdě. Tzn. nevždělaný je pro mě ten, kdo řekne, že třeba 2.sv.válka byla v devatenáctém století. Nebo to, že by chtěl něgdo popřít, že Antická a Římská kultůra, na vrcholu své existence, provozovala zcela běžně homosexulání a pedofilní praktiky na skoro všech úrovních společnosti, snad kromě té nejnižší. jak tyto kultůry dopadly víme snad všichni. Ale zase. Pokud mi někdo bude říkat, že Římská říše je stále nejvyspěleší a nejmocnější v Evropě, řeknu o něm, že je nevzdělaný. Říct ale o někom, že je nevzdělaný jenom proto, že má jinej názor na nějakou společenskou věc, to je ubohý. Z mého pohledu. Ale tedy dobrá, vzdělám se. Prostuduji všechny Vaše příspěvky, zjistím Vaše názory a postoje a jejím následním zastáváním se stanu vzdělaným! Hurá! Jak jednoduché. A to mi všichni opakují, že vzdělání je těžké. Vykašlu se na vejšku a budu naslouchat. Pouze naslouchat Vašim názorům a stanu se vzdělaným. Takže první lekce. Chci-li vzdělaný býti, musím vědět, že homosexualita je...??? Prosím, odpověste mi, chci být vzdělaný. Zatím pouze vím, že můj názor je nevzdělaný, ale přesné definování správné odpovědi sem si od Vás ještě nepřečet.

Děkuji moc!
21.11.2004 22:22
xicht53 (neregistrovaný)
RE: PANU OBČANOVI
Homosexualita
Trvalá sexuální orientace na příslušníky stejného pohlaví. Ženská homosexualita se nazývá lesbismus, mužská uranismus (užívá se zřídka). Homosexuální jedinci mohou mít podobné citové a partnerské vztahy jako heterosexuálové, ve kterých naleznou uspokojení. Dříve byla homosexualita považována za perverzi (zvrácenost), dnes se chápe jako odchylka od běžné sexuality. Hodnocení homosexuality je odrazem tolerance společnosti. Negativnímu hodnocení kromě tradice přihrává i orientace některých homosexuálů na nezletilé jedince. Homosexuální jedinci většinou nejprve zkouší navazovat kontakty s příslušníky opačného pohlaví. Ztotožnění se s homosexuální orientací se nazývá „coming out“. Hovorová označení homosexálních jedinců mívají nádech vulgárnosti (teplej, homouš, teplouš). Homosexuální muži se někdy označují jako „gay“ (z angl).

Honzík by si to našel na netu sám, kdyby chtěl, on ale má potřebu "diskutovat". Nebo to je úchylka? :-)
22.11.2004 04:24
Samohrd (neregistrovaný)
RE: Honzovi z HK
Vážený Honzo z HK,
Vaší reakce jsem se obával. To proto, že na těchto stránkách se mají vyjadřovat názory na dění v HK a ne dělat si školení ze sexuálních orientací. Vyčítám si, že jsem do této diskuze vstoupil. Vyzval jste mne ale k odpvědi a nezbývá mi tedy nic jiného, než se pokusit Vám odpovědět. Věřtě mi však, že mě to nebaví.

1) Píšete výše : Homosexualita je pro mě stejná úchylka jako pedofilie nebo sex se zvířaty. Jsem rád, že již nyní vidíte mezi zoofilií, pedofilií a homosexualitou rozdíl.

2) Bude se Vám to zdát divné, ale opravdu chci říci, že z jistého úhlu pohledu lze homosexualitu označit za zcela normální. Výsledky vědeckých výzkumů prokázaly, že homosexualita je vrozená, nejčastěji vzniká poruchou vývoje hypotalamického pohlaví na rozhraní 2. a 3. měsíce nitroděložního vývoje plodu (proto nejsou akceptovatelné argumenty, že by např. dospělí homosexuálové své zaměření přenášeli na mládež a kazili ji). Esencialistické stanovisko pak považuje tuto charakteristiku za neovlivnitelnou, sociálně konstruktivistický pohled připouští existenci biologických predispozic, ale zdůrazňuje zároveň, že cítění člověka se v důsledku jeho kulturní a sociální určenosti mění. Homosexualita je proto biologickou alternativou vývoje mozku stejně jako heterosexualita. Centrum sexuální orientace je na jediném místě. Buď se mozek vyvine jako heterosexuální, nebo jako homosexuální. Heterosexualita ani homosexualita se měnit nedá, aniž bychom člověka nemrzačili.

Proč není homosexualita deviací stejně jako pedofilie nebo dokonce zoofilie? Pedofilie i zoofilie jsou sexuální deviace, které nejsou vázány na sexuální orientaci. Nepřísluší hodnotit je na stejné úrovni jako homosexualitu, protože se tím silně potlačuje fakt, že pedofilní a zoofilní jsou i heterosexuálové. Jedná se o podřazené sexuální orientace.

Homosexuálové vytvářejí pevný partnerský rovnoprávný vztah se stejně orientovaným jedincem. Jejich jednání je dobrovolné a přináší jim rovnocenné uspokojení. Směrodatné je následující vnější společenské hledisko. Zeptejme se, zda homosexualita a homosexuální chování či partnerství má či nemá negativní etický dopad na společnost, zda ji nějakým způsobem poškozuje, či nikoliv. Domnívám se, že naše společnost není fenoménem homosexuality a jejími příslušníky nějak napadána či ohrožována a že tímto jevem není společnost zatěžována víc, než kteroukoliv jinou minoritou či subkulturou. Homosexuální jednání nikoho nepoškozuje. Otevřené homosexuální jednání neovlivňuje budoucí sexuální zaměření dětí, a pokud si to někdo myslí, je to proto, že si to sám vymyslel a nepídil se po vzdělání, při kterém by se mu dostalo vědecky potvrzených skutečností o biologických příčinách sexuální orientace.

Vzhledem k oběma bodům, tedy ke skutečnosti, že homosexuální člověk je schopen žít stejně hodnotný život jako i ostatní lidé a že homosexualita není něčím, co by mohlo pro ostatní členy společnosti představovat nebezpečí nebo omezení svobody, je třeba zmínit, že homosexualita je součástí přírody od doby oddělení živočišných druhů do dvou pohlaví z původních hermafroditních druhů. Uznáním a zrovnoprávněním této formy sexuality nehrozí zhroucení společnosti a degradace statutu rodiny, ale jen ještě větší rozšíření a pochopení pojmu normalita.

Takže závěrem :
a) Jsem heterosexuál. To oznamuji proto, že chci předejít očekávané reakci typu : Nadržuješ teploušům, protože jsi určitě taky teplouš.
b) Pane Honzo, věříte-li ještě stále katolickým bludům a považujete tedy za úchylného Urana (viz. uranizmus = homosexualita), dejte si taky pozor na Onana. (Nerožčilujte se prosím, to byl jen nejapný žert).

Zdraví Vás Samohrd
25.11.2004 20:45
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: Honzovi z HK
Chyba. Stále trvám na tom, že homosexualita je úchylka proti přírodě. Stejně jak sem napsal v prvním příspěvku, vidím mezi homosexualitou a pedofílií + sexu se zvířaty rozdíl. Viz můj první příspěvek. Tak ale jak vidim, máte s tim slovem úchylka potíže, tak Vám to napíšu tak, aby ste to pochopil. Homosexualita, sex se zvířaty a pedifilie jsou všechno vady. Ale homosexualita "nejčastěji vzniká poruchou vývoje hypotalamického pohlaví na rozhraní 2. a 3. měsíce nitroděložního vývoje plodu". Ale je to vada, ke které dochází tak a tak.
A Vy si myslíte, že ten, co souloží se zvířaty to dělá proto, že nemá co dělat??? taky je to vada a souhlasím s Vámi, že deviální.
Ve čtrvtém odstavci píšete skoro to samý co já napsal v tom prvnim - původním příspěvku. Že vy ste si ho ještě jednou nepřečet..:) Ale: Píšete, že pedofilní a zoofilní sou i heterosexuálové. A tak to chcete říct, že homosexuál je vždy jen homosexuál? Tak co teda pedofilové, kteří obtěžujou jen malý chlapečky? A jací lidé si to rozdávaj se zvířaty, o tom info nemam, Vy ale asi jo. nebo lidé s bisexuální orientací. Může mít partnera a přitom si to v klidu rozdá s ňákou holkou na diskotéce. Tohle se děje, věřte mi...
V pátém příspěvku píšete zase něco podobnýho, co už sem napsal v prvnim příspěvku. Nikdy sem neřekl, že výchova dítěte v homosexuální rodině to dítě nějak ovlivní. Ale může, to je snadjasné. Navíc, hlavně de o to dítě. Můžeme se podívat nyní na děti, které byly za mlada svědky hádek svých rodičů, jejich rozvodem atd. jak můžeme vědět, co s dětmi může udělat výchova v homosexuálním vztahu? To můžeme poznat až na základě statistiky. Stejně, jako škodlivost mobilních telefonů atd.
b) Náhodou, ten Onan mě docela pobavil.
Věřte nebo ne, nejsem věřící a ke (katolický) církvy mam mírný odpor. Víte, Vy máte psychopatickou tendenci moje názory na homosexualitu a pedofili a zoofilii dávat na stejnou úroveň, stejně jako považují homosexualitu na stejné úrovni s pedifílií a zoofílií právě třeba katolické bludy. uvědomte si konečeně, že pro mě vada homosexuality není na stejné úrovni jako ped. a zoo. jen je to pro mě vada, stejně jako ped. a zoo. Sou to vady ale každá o ničem jinym.
a) jak Vás proboha napadlo, že bych si o vás tohle myslel a myslel v tomhle tvaru. To mě docela uráží, ale budiš, o něčem to o Vás vypovídá.

nicméně děkuji za odpověď - přednášku. Vaše info mi již ale byly dříve známé, kromě slova uranizmus. Šlo mi jen o Váš názor, kterej ste vyjádřil v pár řádcích, to by mi stačilo.
28.11.2004 03:21
SAMOHRD (neregistrovaný)
RE: Honzovi z HK
HONZO, VŠECHO DOBRÝ. JAK VIDÍM, STÁVÁM SE POMALU S NARŮSTAJÍCÍM VĚKEM PROTIVNÝM ŠŤOURALEM. ASI JSEM TO ZDĚDIL PO MÉM TATÍNKOVI NEBO SI TAK Z NĚJ LÉČÍM NĚJAKEJ KOMPLEX. MUSÍM SI NA TO DÁT POZOR.

JINAK, VĚŘTE MI, ŽE KDYBYCH NEBYL VÁMI K ODPOVĚDI VYZVÁN, VYKAŠLAL BYCH SE NA TO PSANÍ JIŽ NA ZAČÁTKU.

MĚJTE SE, ZDRAVÍ VÁS SAMOHRD.
22.11.2004 20:55
adam z. (neregistrovaný)
RE: PANU OBČANOVI
Honzíku, "občane" (a případně další),
pokud chcete prezentovat na tuto problematiku své názory, měli byste si nejdříve doplnit vědomosti. Na internetu jsou k tomuto tématu mnohé dobře provedené stránky - nejlepší a nejpodrobnější jsou asi www.004.cz (hlavně pozor! někde na netu má stránky i pan Tollner a jeho parta - abyste nedopadli ještě hůře než na tom jste nyní). Zkuste překonat svůj stud a podívejte se tam, bude to prospěšné jak pro vás, tak pro nás ostatní, kteří nebudeme muset koukat na vaše další kousky:-)).

Jinak nedomnívám se, že ten kdo se zastane 4% menšiny by musel ujišťovat jiné, že on je opravdu "normální", aby si o něm ostatní nemysleli něco nevhodného:-)). Ono to bývá zpravidla naopak - značné množství (ne-li většina) nejrůznějších tvrďáků, "buzerantobijců", ochránců veřejné mravnosti a normálnosti bývají ve skutečnosti homosexuálové, kteří si to nechtějí přiznat a mají z nejrůznějších důvodů problémy s coming outem. Docela dobře to bylo zachyceno ve filmu Americká krása - v podobě jakéhosi důstojníka námořní pěchoty. Bohužel takoví lidé sami strádají (zejména citově), ochuzují se a trápí a navíc ještě značně otravují své okolí (občas s nedozírnými následky). Tomu se říká tzv. egodystonní homosexualita, a ta je doposud na seznamu diagnóz (na rozdíl od h. egosyntonní - tedy takové, se kterou je jedinec plně smířen, a která jemu ani jeho okolí nečiní problémy). Takovým lidem by pomohl psycholog...
25.11.2004 20:48
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: PANU OBČANOVI
Že argumentujete filmy je fajn. navštěvuji filmové kluby, tak bych Vám rád doporučil Sallo aneb 120 dní sodomie. Jakož to filmový gurmán sem rád, že sem to viděl, ale víckrát už opravdu ne:(
25.11.2004 20:54
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: PANU OBČANOVI
Jinak nedomnívám se, že ten kdo se zastane 4% menšiny by musel ujišťovat jiné, že on je opravdu "normální", aby si o něm ostatní nemysleli něco nevhodného:-)).

Jak ste na tenhle blábol přišel??? kde sem po kom chtěl ujištění, že je normální, když se zastává homosexuálů??? Něco fetujete, ne? protože čtete věci, které já nevidim.
14.4.2005 09:31
Johny (neregistrovaný)
RE: úvod
Co je na sexu se zvířaty zvláštního? Vždyť to dělá dneska kdekdo. Třeba když přijdu večer z hospody, moje osmdesátikiová doga už spí. Manželka taky. A tak, než bych ženu vzbudil ženu a poslouchal ty řeči, tak si radši zasouložím se psem. Je to lepší. Nenadává mi, dělá co chci,... Znáte to:-)
19.10.2005 15:38
nepolepseny (neregistrovaný)
RE: úvod
Tak to je vostrý
16.11.2004 13:33
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: úvod
A můžu se zeptat proč?
Na sprostej příspěvek se slušně ptám a očekávám aspoň částečně slušnou odpověď.
16.11.2004 13:34
Honzaz HK (neregistrovaný)
RE: úvod
A můžu se zeptat proč?
Na sprostej příspěvek se slušně ptám a očekávám aspoň částečně slušnou odpověď.
16.11.2004 14:23
karel (neregistrovaný)
RE: úvod
Jelikoz tve "zdrave" nazory, Honziku, mi nejsou prilis po chuti. Dale s tebou o tom neminim diskutovat, jelikoz dle tvych prispevku soudim, ze budes clovek, se kterym se rozhodne neshodnu a nemam potrebu ani chut to zde s tebou rozebirat a reagovat na tve vybusne a zasvecene vyblit.., pardon - vyzvratky.
16.11.2004 15:36
Eraser (neregistrovaný)
RE: úvod
Honzíkovy názory Vám nemusí být po chuti, ale Honzík na ně má právo a má právo je i prezentovat.
16.11.2004 15:43
karel (neregistrovaný)
RE: úvod
To ano, vsak ja mu je neupiram, pouze jsem dal najevo muj nesouhlas s nimi. Coz predpokladam take mohu.
16.11.2004 16:01
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: úvod
Aha, takže pokud s něčím názorem nesouhlasíte, považujete je za zvratky a ten člověk Vás sere. No, tak to buďte na sebe hrdý!

Kdybych tu hanobil homosexuály, tak by Vaše reakce byla pochopitelná a i já bych na sebe zareagoval stejně, ale tohle. Nejhorší je, že ste omezence udělal sám ze sebe svojí odpovědí.
16.11.2004 17:31
karel (neregistrovaný)
RE: úvod
Presne tak Honziku, jen bych upresnil, ze se nejedna o neci nazory, nybrz o tve. Jiz delsi dobu sleduji tve prispevky a vskutku ve me evokuji pouzivani takovych slov, jakych jsi se ode mne dockal. Pokud si myslis, ze jsem omezenec, nebudu ti to upirat, je to tvuj svobodny nazor. Ovsem nekdy se zkus nad svymi vyroky pozastavit, naivita, neznalost problematiky a zpusob jejich prosazovani z nich delaji tvoji spatnou vizitku.
16.11.2004 19:24
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: úvod
Můžu se zeptat, jaké mé názory ve Vás evokují takováto slova? A naivita, neznalost problematiky - prosím, napište o co de. Rád se napravím. Zatím jen bezduše plkáte do vzduchu.

Omezenec je mírné slovo. Po tom Vašem příspěvku, na kterej sem reagoval, by si o Vás někteří mohli myslet i něco horšího, popřípadně něco podobnýho (viz reakce Eraser). já sem Vás akorát pojmenoval, Eraser pouze naznačil(a).
19.11.2004 17:06
Petr Novotný (neregistrovaný)
RE: úvod
Aha takže když někdo s někým nesouhlasí tzn. že když někdo nesdílí stejný názor a dá to ostře najevo, tak je omezenec? Musíme tedy všichni s Vašimi názory souhlasit pane Honzo?
21.11.2004 21:37
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: úvod
Ne, nemusíte.
16.11.2004 20:39
Jarda Fišer (neregistrovaný)
trochu k tématu
Přátelé, nějak odbočujete od tématu a nejen v této diskuzi. Jestli vás mohu poprosit, neřešte své osobní spory na tomto místě. Pouze rozpoutáváta flame, ale k tématu nic neřeknete.
díky moc za pochopení.
16.11.2004 21:11
Honza z HK (neregistrovaný)
RE: trochu k tématu
pane Fišer, když si pročtete tuto diskuzi od začátku, zjistíte, že já sem tu osobní spor řešit nezačal. Jen jistý Kája tu začal řešit svůj komlex (ze mě). Omlouvam se, pokusim se již zcela plnit Vaše přání.

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme