Harmonie-Benešova tř.

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
12.6.2003 23:11
Eraser (neregistrovaný)
???
A o co jde??
12.6.2003 23:19
Rp (neregistrovaný)
Harmonie
Přátelé, dnes jsem chtěl navštívit jednu svou pacientku v Harmonii na Benešově třídě a nebylo možné se dostat ke své pacientce, jenom z důvodů, že nějaký pohlavár nařídil, že se musí všechna poschodí zamykat.Kdo na taková blbá nařízení přišel. Trvalo mi 1/2 hod , než jsem sehnal klíče příslušného poschodí od pečovatelské služby .Představte si, kdyby nějaký takový pacient potřeboval návštěvu od svého lékaře,nebyl pohyblivý a byl na vás odkázán.
Představte si situaci, kdyby potřeboval rychlou zdrav.pomoc a tato se nedostala k pacientovi, ev kdyba hořelo, jak se k těmto lidem člověk dostane?. Prosím vás lidé, vyjádřete se k této situaci!!!Porušení po všech stránkách. Jestli město má problémy s nájemníky, kteří neplatí,či dělají jiné problémy, tak ať to řeší tak, že je vyhodí z domu(neplatiči, agresivní atd....) a neřeší to tímto způsobem. I vlastní nájemníci, kteří jsou na nás závislí , jsou silně nespokojení.
13.6.2003 00:35
axel (neregistrovaný)
RE: Harmonie
mno zajimavy prispevek.....o co jde... kdyz bude horet v harmonii a ti lide se nedostanou ven....no co.. byli to jen duchodci....máme nový volný byty , staci jen vymalovat....asi takhle bych to videl...to o co tam jde:o)))

pokud se nepletu, je to to nejhrubější porušení požárních předpisů norem atd...v celém objektu (zvlaste kdyz je to stavba bytova nebo obcanska) by mela být uniková cesta z kazdeho patra, z kazdeho verejneho (spolecneho) prostoru bez sebemensi prekazky...proto v panelových domech obecne plati ze na chodbach nesmi být zadne horlave predmety, (botníky atd) a v panelových domech kde bytovou chodbu od schodiste dělí výtahova hala a jsou zde dvoje dvere nesmi být ani jedny z nich zamykatelne!! mnoho lidi si pro svou bezpecnost nechala delat na stenu pred dvermi na bytovou chodbu zvonky a zamykatelne dvere..ted to vsak musi zmizet.......atd

no tak abych prestal pleskat...zkrátka i přes spory a neschpnost souziti obyvatel H1, neni možné pozamykat dvere mezi ruznymi poschodimi nebo byty aby se obyvatele nepozabijeli....ikdyz je dole vratnice, která je tam k prdu nebot pres den se tam dostane kazdy a v noci to take neni velky problem...reseni..odmknout vsechny dvere za doprovodu pozranich bezpecáku nebo nakopat prdel vedeni H1 a dat si tam ten bordel do poradku................?-))

...mozna tam jsou kliky jen ze vnitr a ven se da vyjit bez problemu ale i tak to ztezuje praci zacharanaru takze tyhle vymluvy neakceptovat ..vsude kliky, odemcino, jeden vchod a bude klid
13.6.2003 03:30
Tomek (neregistrovaný)
RE: Harmonie
Kliky zevnitř rozhodně jsou. Přispěvatel nenapsal, v kolik hodin chtěl návštěvu uskutečnit. Potom, co za městské a státní peníze před několika lety sídlily i firmy a některé sociální byty sloužily lehkým děvám k "sociálním" službám. Pokud se někomu nelíbí tato opatření, nechť jde bydlet za své. Navíc existují nouzová opatření taková, že záchranka a hasiči se tam v případě nouzového stavu dostanou. Podle mě je tento příspěvek zcela out.
13.6.2003 08:37
axel (neregistrovaný)
RE: Harmonie
opatreni :o))))) v pripade nouze rozbite sklo?:o)))
13.6.2003 16:24
Eraser (neregistrovaný)
RE: Harmonie
Nevím co je na tom prevdy, ale slyšel jsem ("jedna paní povídala" :-)), že v Harmonii I. kromě důchodců jsou nějací nepřízpusobiví spoluobčané :-) Ne snad cikáni, to by se dávno vědělo (bydlím nedaleko), ale i u nás v paneláku plným bílé lůzy (slušné jsou z 18 rodin 2, z toho jedna je ta moje :-) - tím myslím že nekradem a neničíme společné prostory a auta ostatním) je to k vzteku.

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme