Kam se jít v Hradci bavit?

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
3.11.2005 00:00
Lukáš (neregistrovaný)
Kam se jít v Hradci bavit?
Co si myslíte o klubech a diskotékách v HK?Příjde Vám to taky tak chude tady?Že vsichni lidi musej jezdit ven z HK aby se mohli bavit na vesnických diskotékách?
4.11.2005 12:19
stanan (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
tady nějaký jsou ?
4.11.2005 13:06
Honza (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
Jo to je taky fakt tady v Hk nic nejni
13.11.2005 22:56
vuml (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
Jsi buran, který neutratí ani pětikorunu za zmrzlinu, hradečáci jako jsi ty dělají tomuhle městu jenom ostudu, umíš jen kritizovat.
13.11.2005 23:33
sniffer (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
Lol, docela jsi mě svými třemi příspěvky pobavil... Nevím, kdo umí jen kritizovat... Ostatní aspoň řeknout svůj názor... Ty je jen označíš za debili. No tak nevím, nevím, kdo je tady...
5.11.2005 18:15
Forrest (neregistrovaný)
nic
Tady se dá jenom hlastat.Jinak zábava nulová ale to se nezmění.Zlatej Podvobraz
13.11.2005 22:57
vuml (neregistrovaný)
RE: nic
Jsi buran, který neutratí ani pětikorunu za zmrzlinu, hradečáci jako jsi ty dělají tomuhle městu jenom ostudu, umíš jen kritizovat.
11.11.2005 15:29
Karel (neregistrovaný)
Noční život v HK
Hradec je právem vnímán nejen osvícenými Hradečáky za mrtvé město.Tuhle pověst má i v dalekém okolí. Podle mně je to ještě z doby před 89. rokem, kdy tady byla bašta komunismu, HK měl vojensko-stranický nádech a takový ten administrativní feeling je tady patrný dodnes. Jsou tady asi dvě nebo tři zaplivaný diskotéky, kde se scházejí lidé s nižším IQ...Oproti jiným městům je v HK minimum možností kam zajít na trošku inteligentnější muziku, Jazz Goes to Town jednou za rok to nevytrhne (pochopitelně dobře, že je). Zrovna tak je tady slaboučká komunita mladých vyznávajících jinou než diskotékopopovou hudbu (house,hip hop...)Anebo tady jsou, ale nejsou zvyklí někam chodit, či nemají kam. Takže víc klubů!
13.11.2005 22:58
vuml (neregistrovaný)
RE: Noční život v HK
Jsi buran, který neutratí ani pětikorunu za zmrzlinu, hradečáci jako jsi ty dělají tomuhle městu jenom ostudu, umíš jen kritizovat.
14.11.2005 08:53
Eraser (neregistrovaný)
zábava
Je otázka co kdo považuje za zábavu.
14.11.2005 13:53
stanan (neregistrovaný)
ospalá díra
příspěvěk od karla je plně vystižný. Ja už jsem si zvyknul a jezdíme za zábavou mimo HK.
No myslím že spousta lidí co se pokušela udělat pro někoho zabavu (teď nemyslím oficiální sponzory zajištěny,letos pod jinou zvláštně vybranou agenturou, Jazz Goes To Town), tak po par pokusech si to rozmyslí. Například letos s totálníma problémy uspořádány fetival tradiční muziky v letním kině, folkový festival tamtéž, kde údajně přislo cca 50 lidí i přes masivní propagaci...no co už jsem si zvyknul.....
10.12.2005 18:28
Biker Mrtě (neregistrovaný)
Nevidíte!
Připadá mi, že kritizujícívší lidé vezdejší ani neví, kam za zábavou chodit... Přistěhoval jsem se z Prahy a samo sebou, že nelze srovnávat, ale zkuste si najít něco ve městech, jako je Chomutov, Opočno, Rychnov, Ústí ...atd. Myslím, že po zkušenostech z těchto komunit budete ještě olizovat dlažební kostky na námku...
Příjemnou zábavu přeje Mrtě
22.12.2005 09:43
Xaver (neregistrovaný)
bavit se
Kamkoliv, jen nečeka, že někdo bude bavit jen mě.Psíci se taky baví se svými pány,někdy i pánové obechcavají město,jdouc ze zábavy.Úsměvný den :-)
22.12.2005 12:09
Macour k. (neregistrovaný)
roubenka vedle vědecké knihovny
Zdá se mi neuvěřitelné, že se můžu v novinách dočíst ještě dnes, v roce 2005, o komunistických praktikách úředníků (nejen) památkové péče aneb: Plete se Vám roubenka v cestě? Prostě ji zbourejte.
Povšiml jsem si, že město HK nabízí odkup roubenice za symbolickou 1,-, přesto se mi zdá tento krok ze strany města naprosto nedostatečný. Jak je možné, že na komerční, medializované akce město vynaloží horentní sumy, ale na přestěhování roubenky finance nenachází?
Proč do projektu výstavby vědecké knihovny město nezakomponovalo i přesun roubenky? (Pochybuji, že částka k tomu potřebná je s náklady na novostavbu srovnatelná.)
23.12.2005 02:16
Martin Samohrd (neregistrovaný)
RE: roubenka vedle vědecké knihovny
Město nezakomponovalo do projektu výstavby vědecké knihovny přesun roubenky především proto, protože město neni investorem vědecké knihovny. Vaše otázka by myslím proto měla znít : Proč investor vědecké knihovny nezakomponoval do svého projektu výstavby vědecké knihovny i přesun roubenky, zvláště pak když ji od města získává za pouhou 1,- Kč ?
24.12.2005 12:02
t-o-m-a-s (neregistrovaný)
RE: roubenka vedle vědecké knihovny
A nebo nebyla vůle města se postavit investorovi čelem a říci, že podmínkou investice bude přesun roubenky? Bohužel myslím pane Samohrde, že Vaše odpověď hovoří za vše... Lze ji rovněž interpretovat asi takto. "My nic, my muzikanti"... i když to byl majetek města.. opravdu bravo... jen tak dál.
28.1.2006 21:35
Jáchym Vacek (neregistrovaný)
RE: roubenka vedle vědecké knihovny
Proč projektant nezakomponoval do svého projektu roubenku,tak jak tam stojí?Vždyť je to nádherný kontrast staré-lidové a moderní architektůry.V zahraničí by to možná udělali,protože si více váží práce dřívějších generací.Určitě by se pro tuto stavbu našlo smysluplné použití.
Pěkný večer
3.2.2006 20:39
Petr Vasilevskij (neregistrovaný)
RE: roubenka vedle vědecké knihovny
Vystihl jste to úplně přesně pane Vacku. To mě napadlo také okamžitě, když jsem si shlédnul situaci. Myslím si, že vedle supermoderní stavby, navíc výškově zcela odlišné, by byla původní roubenka na původním místě něco přímo unikátního!!! To ale zdejší a dnešní architekti prostě nejsou schopni pochopit. Nemají tvůrčí přístup a nejsou schopni pracovat s okolím a počítat s ním ve svém projektu.
26.12.2005 17:13
tom (neregistrovaný)
špatný
Jedním slovem špatný, kdybych nebyl studentem ubytovaným na koleji, tak nevím, co bych v HK dělal. Nejříve to na mě působilo jako město plné příležitostí... tEď v HK studuji druhým rokem a musím říci, že je to slabé, chabé, .. špatné. HK = Event, což je klub, který člověk prokoukne během pár návštěv. Jediným východiskem je spousta výborných kamarádů na koleji, to už se vždycky najde místo, kde "přespat" :), ale hradečákům ani trošku nezávidím.

Chybí kluby, kam by se studenti a mladí lidé chodili bavit. Chybí atmosféra, enthusiasmus, chybí tomu bezprostřednost a originalita...

Kaváren je spousta, ale tam večery s kamarády trávit nechceme. Co takhle charismatický klub s pohodlynými sedačkami, hudbou, příjemným vzhledem, kam si může člověk sednout na pivko, panáka. Všude po celé republice je takových klubů spousta, nechápu že to hradečtí podnikatelé ještě nepochopili, vždyť by se tu hned žilo lépe... a vím, že by se hodně rychle dostaly do podvědomí mladých lidí... hmmm??!
12.1.2006 13:13
Tereza (neregistrovaný)
Different
Prosím vás lidi, nevíte někdo oficiální stránky Differentu? Nebo aspon jestli je v sobotu otevřeno když to tam ted přestavujou.. ?
18.1.2006 21:31
Adam HK (neregistrovaný)
RE: Different
Ahoj, oni přestavují Different, joo?? Já tam teda v pondělí byl a v poho..všechno...jinak zdravííím:-))
21.1.2006 17:59
jeník (neregistrovaný)
Kam?
stačí se podívat na www.hka.cz
27.1.2006 12:21
ks (neregistrovaný)
Kam se jít v Hradci bavit?
Ahoj fšichni, jestli nemáte co dělat a sedět někde na zadku Vás nebaví, přijďte si zahrát fotbálek do baru U Berana pod Českou poštou.
Jsou tam 3 stoly Rosengart a kulas za dara. Fakt dobrá hospůdka, zaměřená převážně na hiphopovou hudbu + ska a reagge. Těšim se na Vás
28.1.2006 20:42
sniffer (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
Nechtěl bys to trochu upřesnit?
30.1.2006 18:28
Eraser (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
To je to,kde když se jde kolem,tak ze sklepa cosi duní a hlavně se odtamtud line příšerný smrad?
29.1.2006 12:03
Pand (neregistrovaný)
kde
naproti byvalymu pivovaru
31.1.2006 10:50
Michal (neregistrovaný)
RE: kde
Byl jsem tam asi před půl rokem a bylo to dost děsný, pořádně zahulíno, spousta náctiletejch, hudba řvala že jsem neslyšel sám sebe. :o) No ale asi jsou i lidi, kterejm by se tam libilo. :o) Dal jsem si tam jedno pivko a rychle pryč, jenže kam jinam? Poraďte mi někdo?
31.1.2006 17:44
MICHAL (neregistrovaný)
NA HOKEJ!!!
TAM SE NUDIT NEBUDETE...
3.2.2006 13:39
plaváček (neregistrovaný)
RE: NA HOKEJ!!!
myslíš do Pardubic?:o)
7.2.2006 09:45
Pety (neregistrovaný)
Přijďte nás podpořit
Zdravím všechny příznivce dobré zábavy. Rozhodně nechci aby tenhle příspěvek vyzněl jako reklama, ale s kámošem se už delší dobu snažíme dělat pro lidi zábavu v ACklubu. O nic nejde, děláme ze sebe šašky, hrajeme pohodovou muzičku (RnB,GOSPEL,HOp,a sopoustu jiný skvělý muziky)a nikoho nenecháme odejít s prázdným žaludkem. Jedinej problém, kterej máme jsou lidi. Spousta lidí si jen stěžuje, tak toho nechte a někdy přijďte! www.valentyn.wz.cz
28.3.2006 08:14
Máca (neregistrovaný)
RE: Přijďte nás podpořit
Jasně AC rulez.Je to tam takový, jiný a svým způsobem i originální.To už jenom kvůli tomu že se tam nekouří.Ale co je pravda že dřív se tam hrálo víc Nirvány, Sepultury apod.Ale jinak to ta mám fakt rád.
12.3.2006 21:32
obcanhk (neregistrovaný)
Kam se jit v Hradci bavit???
No tak toť otázka do fora..protoze hradec je vazne na noční život neskutečně chudy..pokud vezmeme kluby...tak to je Event..Podvobraz..El-Diablo..a diskoteky jako 2001..Avion..Pošta..coz druha skupina je hojne navstevovana..cernochy..araby..a zenštinamy mirne lehcimy..a do Podvobrazu zas chodi cim dal mladsi rocniky..zdá se..ze by to chtelo neco noveho..neokoukaneho..se zajimavymi interiery..a mozna by stacilo aby se dovnitr veslo i vic nez 60 lidi ..pac pokud ste si vsimly..mistni kluby jsou delany spise pro vesnicke kapacity..a ne pro velkomesto..tot zatim vse co me k tematu napada...
12.3.2006 23:09
babor (neregistrovaný)
RE: Kam se jit v Hradci bavit???
obcanovi hk :
To se to pekne breci, ze ti nikdo neudelal klub na miru. Neni nic lehciho, nez si takovy vytouzeny velkomestsky klub poridit. Muze mit i ty zajimave interiery. Pujci si penize, postav klub, provozuj ho a uvidis za co stoji tvoje napady.
13.3.2006 09:36
sniffer (neregistrovaný)
RE: Kam se jit v Hradci bavit???
Velkoměsto, s tím jsi mě takhle po ránu docela pobavil, ale jen pro tvoji informaci, velké,obří kluby se už nenosí. Docela by mě zajímalo, co myslíš, že je vesnická kapacita :-) Móda Podvobrazu a Pošty je daná tím, že se tam nemusí platit vstupné. Majiteli Podvobrazu se asi taky moc nelíbí, že tam má spoustu mlaďáků, oni totiž nepouští tolik peněz.

Jinak tobě něco vadí na arabech? Dokud nemá na sobě bombu, tak je mi šuma-fuk... a lehčí ženštiny?
17.3.2006 18:53
Stajnyska (neregistrovaný)
Kam se jít v Hradci bavit?
No ja si mysim že ani moc nezaleži kam se jit b avit ale spiš zaleží na to skym tam jdete protože jak jdete s někým kdo se bavit umi tak si dokažete zabavu udělat všude!!
28.3.2006 08:17
Máca (neregistrovaný)
RE: Kam se jít v Hradci bavit?
No konečně někdo kdo to správně vystihl.
19.3.2006 11:59
Lenka (neregistrovaný)
Kam tam? :D
No, nedá se nic dělat, ale ačkoli se mi náš "Hradeček" hodně líbí, tak pravdou je, že tady opravdu není pořádně kam zajít. Samozřejmě mě napadají takové klasické záležitosti jako Karlovky v Praze, Stodolni v Ostravě...Ve skutečnosti, když jsem přemýšlela, kam vzít zahraniční kamarády "zapařit", tak jsem prostě byla v úzkých. Fakt buď tady jsou nějaké "dětské piškotéky" nebo jenom kavárničky (i když některé moc fajn)...ale nějaký klubík - to se tu prostě nenajde. Byla jsem studova pul roku v cizine, v mestecku DALEKO mensim nez je HK, a tam! Tam si člověk mohl vybrat. A žádné dětské kluby, mj. i díky tomu, že kontrolují občanky, nebo ISIC. Když se chce všechno jde, ale musi se chtit a musi byt hlavně nějaký "investor". Takže kde je k tomuto východisko? Zapeklitá situace! Majetní, což takhle zpracovat nějaký podnikatelský záměr, který by oživil "noční život" našeho města a Vám by po počátečních investicích mohl rozmnožit i vaše korunky. :D ... tak se těším na nové a smělé podnikatelské plány ;). Chci žít!!! Zdravím, Lenča
19.3.2006 12:00
Lenka (neregistrovaný)
Kam tam? :D
No, nedá se nic dělat, ale ačkoli se mi náš "Hradeček" hodně líbí, tak pravdou je, že tady opravdu není pořádně kam zajít. Samozřejmě mě napadají takové klasické záležitosti jako Karlovky v Praze, Stodolni v Ostravě...Ve skutečnosti, když jsem přemýšlela, kam vzít zahraniční kamarády "zapařit", tak jsem prostě byla v úzkých. Fakt buď tady jsou nějaké "dětské piškotéky" nebo jenom kavárničky (i když některé moc fajn)...ale nějaký klubík - to se tu prostě nenajde. Byla jsem studova pul roku v cizine, v mestecku DALEKO mensim nez je HK, a tam! Tam si člověk mohl vybrat. A žádné dětské kluby, mj. i díky tomu, že kontrolují občanky, nebo ISIC. Když se chce všechno jde, ale musi se chtit a musi byt hlavně nějaký "investor". Takže kde je k tomuto východisko? Zapeklitá situace! Majetní, což takhle zpracovat nějaký podnikatelský záměr, který by oživil "noční život" našeho města a Vám by po počátečních investicích mohl rozmnožit i vaše korunky. :D ... tak se těším na nové a smělé podnikatelské plány ;). Chci žít!!! Zdravím, Lenča
20.3.2006 22:30
Agnes (neregistrovaný)
hudba v HK
Ahoj Hradečáci, tak mi je vás líto, možná bych Vám mohla zařídit alespon dobrej konzert. Řekněte, koho by jste chtěli???
22.3.2006 13:30
Wočko (neregistrovaný)
RE: hudba v HK
Co třeba koncert v ulicích spojený s obecněprospěšnou jarní akcí "Společně vymeteme všechny zmetky z radnice od jejich koryt". :o)
Předpokládal bych mega účast.
Hrát už tam může třeba Pepa Nos - to už je jedno.
28.3.2006 08:21
Máca (neregistrovaný)
RE: hudba v HK
No jasně... a na radnici by mohl znít Nohavica Až to se mnú sekne...
21.3.2006 00:29
Protihradecka likvidacni jednotka (neregistrovaný)
kam se jit v hradci bavit
nikam je to rit :)

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme