Kauza Kavalír B a Jazz goes to town

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
1.2.2005 12:23
sniffer (neregistrovaný)
a co něco o tom?
Tohle se mi tady na té diskusi vážně moc líbí. Někdo vytvoří téma - plácnutí do vody a nic k tomu... Vážení přátelé, nechcete napsat aspon jeden příspěvek, když už to fórum vytvoříte??? :-)
6.2.2005 12:50
Matej JR (neregistrovaný)
RE: a co něco o tom?
Jo kdyby to šlo dát něco ve chvíli, kdy zakládáš diskusi. To si tiötiž musíš vymyslet téma, a pak čekat až je schváleno a mezi tím zapomeneš, co jsi to vlastně chtěl. Kdyby šlo zadat už "nultý" příspěvěk, třeba by to pomohlo. Co ty na to Jardo Fišere?
7.2.2005 09:42
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
RE: a co něco o tom?
OK, myslím, že to tak bude opravdu lepší a přehlednější. Nebude to hned, ale pokusíme se to zakomponovat do systému co nejdřív. Usnadní to práci i mně, aspoň při schvalování poznám, jakým směrem se může diskuze ubírat. Z názvu fóra se to vždy nepozná.
1.2.2005 18:27
Q (neregistrovaný)
něco o tom...
No, já bych právě rád slyšel hlavně názory ostatních... Ale tady je "něco o tom". Co nám v Hradci zbyde za kluby, když zavřou Kavalíra B? Ano, je jich spousta, ale nikde se nehraje jazz a alternativa. Proto jsem zásadně proti zavření...
A co se JGTT týká, je to podle mě od města podraz na Martina Brunnera... ale jak říkám, zajímá mě především, co si o tom myslí ostatní.
1.2.2005 19:07
Eraser (neregistrovaný)
RE: něco o tom...
O zavření nebo nezavření si myslím, že to je svaté právo majitele (patrně mu tento podnik nevydělává, tak nemá cenu ho provozovat). O ostatním nic nevím.
1.2.2005 20:55
q (neregistrovaný)
RE: něco o tom...
"O zavření nebo nezavření si myslím, že to je svaté právo majitele (patrně mu tento podnik nevydělává, tak nemá cenu ho provozovat). O ostatním nic nevím."

No, má se to tak, že majitelem těch prostor je město. Ty prostory se dokonale hodí na provozování klubu - koncerty, divadlo, tvůrčí dílny... prostě všechno možné a kulturní. Město se však rozhodlo udělat z prostor kanceláře. S vyděláváním nebo proděláváním to tedy nemá vůbec nic společného...
1.2.2005 20:56
Nebelman (neregistrovaný)
RE: něco o tom...
Ale zase v tom kavalíru B bude víc místa pro odbor dopravy. Až si půjdeš přihlásit auto nebo pro ŘP, aspoň si budeš moci sednout na židli a čekat na výzvu z vyvolávacího systému. Hospoda asi nevydělávala tolik, kolik se muselo platit.
2.2.2005 16:05
Q (neregistrovaný)
RE: něco o tom...
Ano, ale odbor dopravy může být i jinde, zatímco Kavalír se na provozování různých uměleckých aktivit dokonale hodí. Nejde o hospodu, jde o klub...
3.2.2005 15:56
repsaj (neregistrovaný)
Whoops, on byl otevřený??? Tak to mi nějak uniklo... Mohl by mi někdo říct, od kdy se tam koná zmiňovaný program? Když jsem tam byl naposledy tak tam bylo akorát deset spoluobčanů tmavé pleti a i obsluha se bála o svoji peněženku...
5.2.2005 11:15
Q (neregistrovaný)
re
Program je například na mých stránkách www.flycyber.bloguje.cz
A jinak bližší informace taky na emejlu Hudby na soutoku h_n_s[zavinac]centrum.cz
4.2.2005 22:22
Libor Friedl (neregistrovaný)
Jazz Goes..., Kavalír B
Nechápu, z jakého důvodu se změnil pořadatel jazzového festivalu v Hradci Králové. Dramaturgie "Jazz Goes To Town" byla vždy vynikající, každý rok zde bylo tolik zajímavých skupin či sólistů, od světových celebrit po umělce, o kterých jsem dřív v životě neslyšel, ale dnes mám jejich CD doma. Právě pro "živou" dramaturgii považuji festival za prvotřídní podnik na evropské (ne-li světové) scéně. Bohužel našemu magistrátu to je asi málo. Nebo hodně? A Kavalír B? Jen tolik, že kdysi jsem byl v podobném klubu ve Freiburgu a ten zřizovala a financovala tamní radnice a fungovalo to prý bezvadně.
4.2.2005 23:13
fizzy (neregistrovaný)
Kavalír je už jen třešinka na dortu. Jakmile se sní, Hradec se definitivně stane městem úředníků. Od dob Martina Dvořáka jsem od pánů radních nezaznamenal nic významného v oblasti kultury. Dokonce to vypadá, že i JGT se přesune jinam, jestli se nepřestanou hádat. Že by za CIAFem do Brna? Ať žije mrtvé město Hradec Králové!
Bohužel musím konstatovat, že kdo se chce pobavit, musí 20 km na "jižní předměstí".
5.2.2005 11:19
Q (neregistrovaný)
Bohužel...
5.2.2005 19:18
Xaver (neregistrovaný)
To je ono. Zůstanou tu jen úřady s úředníky a psíci.

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme