Kauza Kavalír B a Jazz goes to town
Příspěvky ve fóru
Přidat komentář1.2.2005 12:23
sniffer (neregistrovaný)
a co něco o tom?
Tohle se mi tady na té diskusi vážně moc líbí. Někdo vytvoří téma - plácnutí do vody a nic k tomu... Vážení přátelé, nechcete napsat aspon jeden příspěvek, když už to fórum vytvoříte??? :-)
odpovědět |
vložit nový |
souhlasím (+0) |
nesouhlasím (-0)
6.2.2005 12:50
Matej JR (neregistrovaný)
RE: a co něco o tom?
Jo kdyby to šlo dát něco ve chvíli, kdy zakládáš diskusi. To si tiötiž musíš vymyslet téma, a pak čekat až je schváleno a mezi tím zapomeneš, co jsi to vlastně chtěl. Kdyby šlo zadat už "nultý" příspěvěk, třeba by to pomohlo. Co ty na to Jardo Fišere?
7.2.2005 09:42
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
RE: a co něco o tom?
OK, myslím, že to tak bude opravdu lepší a přehlednější. Nebude to hned, ale pokusíme se to zakomponovat do systému co nejdřív. Usnadní to práci i mně, aspoň při schvalování poznám, jakým směrem se může diskuze ubírat. Z názvu fóra se to vždy nepozná.
1.2.2005 18:27
Q (neregistrovaný)
něco o tom...
No, já bych právě rád slyšel hlavně názory ostatních... Ale tady je "něco o tom". Co nám v Hradci zbyde za kluby, když zavřou Kavalíra B? Ano, je jich spousta, ale nikde se nehraje jazz a alternativa. Proto jsem zásadně proti zavření...A co se JGTT týká, je to podle mě od města podraz na Martina Brunnera... ale jak říkám, zajímá mě především, co si o tom myslí ostatní.
1.2.2005 19:07
Eraser (neregistrovaný)
RE: něco o tom...
O zavření nebo nezavření si myslím, že to je svaté právo majitele (patrně mu tento podnik nevydělává, tak nemá cenu ho provozovat). O ostatním nic nevím.
1.2.2005 20:55
q (neregistrovaný)
"O zavření nebo nezavření si myslím, že to je svaté právo majitele (patrně mu tento podnik nevydělává, tak nemá cenu ho provozovat). O ostatním nic nevím."No, má se to tak, že majitelem těch prostor je město. Ty prostory se dokonale hodí na provozování klubu - koncerty, divadlo, tvůrčí dílny... prostě všechno možné a kulturní. Město se však rozhodlo udělat z prostor kanceláře. S vyděláváním nebo proděláváním to tedy nemá vůbec nic společného...
1.2.2005 20:56
Nebelman (neregistrovaný)
Ale zase v tom kavalíru B bude víc místa pro odbor dopravy. Až si půjdeš přihlásit auto nebo pro ŘP, aspoň si budeš moci sednout na židli a čekat na výzvu z vyvolávacího systému. Hospoda asi nevydělávala tolik, kolik se muselo platit.
2.2.2005 16:05
Q (neregistrovaný)
Ano, ale odbor dopravy může být i jinde, zatímco Kavalír se na provozování různých uměleckých aktivit dokonale hodí. Nejde o hospodu, jde o klub...
3.2.2005 15:56
repsaj (neregistrovaný)
5.2.2005 11:15
Q (neregistrovaný)
re
Program je například na mých stránkách www.flycyber.bloguje.czA jinak bližší informace taky na emejlu Hudby na soutoku h_n_s[zavinac]centrum.cz
4.2.2005 22:22
Libor Friedl (neregistrovaný)
Jazz Goes..., Kavalír B
Nechápu, z jakého důvodu se změnil pořadatel jazzového festivalu v Hradci Králové. Dramaturgie "Jazz Goes To Town" byla vždy vynikající, každý rok zde bylo tolik zajímavých skupin či sólistů, od světových celebrit po umělce, o kterých jsem dřív v životě neslyšel, ale dnes mám jejich CD doma. Právě pro "živou" dramaturgii považuji festival za prvotřídní podnik na evropské (ne-li světové) scéně. Bohužel našemu magistrátu to je asi málo. Nebo hodně? A Kavalír B? Jen tolik, že kdysi jsem byl v podobném klubu ve Freiburgu a ten zřizovala a financovala tamní radnice a fungovalo to prý bezvadně.
4.2.2005 23:13
fizzy (neregistrovaný)
Bohužel musím konstatovat, že kdo se chce pobavit, musí 20 km na "jižní předměstí".
5.2.2005 11:19
Q (neregistrovaný)
5.2.2005 19:18
Xaver (neregistrovaný)
Vložit nový komentář
K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.