Nebezpečné dopravní úseky v HK

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
24.7.2007 00:00
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
Nebezpečné dopravní úseky v HK
Jaké dopravní úseky v Hradci považujete za nebezpečné a motoristé by si na ně měli dát pozor. Zveřejněte svůj názor, třeba někomu ušetříte starosti a možná i víc...
24.7.2007 21:25
Xaver  (Profesionál +11)
nebezpečí
Všechny jsou nebezpečné, zvláště ty osazené signalizací. Všude se jezdí bez ohledu na barvu na semaforu.
25.7.2007 06:41
MIREK  (Pokročilý +2)
Tranzit Hradcem
Nebezpečí je hlavně na všech křížovatkách osazených semafory na tranzitní části okruhu, kde jak už poznamenal Xaver, se jezdí na červenou. Já osobně, a jistě ne sám, pokud vyjíždím z vedlejší a mám zelenou, tak se raději několikrát znovu podívám, zda se někdo po hlavní neřítí na červenou. Zvláště křižovatky u Kremlu (z Kydlinovské), Koutníkova u bývalého Baumaxu, Kalinka a jistě by se našli u další.
Pryč s tranzitní dopravou z HK.
27.7.2007 19:43
Brain  (Nováček)
RE: Tranzit Hradcem
Tak to je i snad povinnost ridice se rozhlednout, i kdyz jede na zelenou.... Me se v Hradci zda bezpecnost na vysoky urovni. Jsou tady siroky prehledny krizovatky.
30.7.2007 10:23
MIREK  (Pokročilý +2)
RE: Tranzit Hradcem
Potom dost dobře nechápu, na co ty semafory tam jsou, když se řidič nemůže spolehnout na to, že se jimi také řídí ostatní řidiči.
27.7.2007 09:49
Roman  (Pokročilý)
Nebezpečné dopravní úseky v HK
V Hradci nejsou v současnosti žádné z principu nebezpečné úseky. Nebezpeční jsou především někteří řidiči. To platí i pro zmiňovanou křižovatku u Kremlu. Je přehledná, semafóry fungují... Je to v lidech.
26.8.2007 12:30
askub  (Nováček)
nebezpečné ůseky v H.K
Souhlasím se vším co tu bylo řečeno, ale myslím si že další nebezpečný usek je křižovatka Buzulucká - Okruh.Já pracuji jako řidič autobusu. ale vjet do této křižovatky je dost na mrtvici. Nejen že není vidět nahoru na nadjezd, ale i když má řidič volno,tak z nadjezdu to dost často jede, že je to v nejlepším případě o plechy. Díky, že jste si ale přečetli tento muj blábol. Askub

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme