pláž na nábřeží

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
18.3.2004 07:15
Xaver (neregistrovaný)
pláž na nábřeží
.... inspirace v Paříži, proč ne, alespoň nějaká změna v zatuchlém městě. Jen mě tak napadá - psy a jejich páníčky se v tomto případě snad podaří uhlídat, ale co ta drůbež, které tam je docela dost ?
Pláž bude zasraná?
18.3.2004 07:38
Sax (neregistrovaný)
RE: pláž na nábřeží
připadá mi to jako hodně špatnej nápad..jednak voda nevypadá moc vábně i když do nás horem dolem cpou jak je zdravotně nezávadná a jak už řek xaver..ty ptáci budou asi taky dost velkej problém...
18.3.2004 09:45
sniffer (neregistrovaný)
Proč jo?
Zamýšlel se někdo, proč ta pláž v Paříži, nebo Berlíně je? Protože to je všude daleko a aby se člověk z centra mohl položit na sluníčko, aniž by musel absolvovat dvouhodinovou cestu. Fakt nevím, kdo by se v Labi koupal. Jinak v Seině se taky nikdo nekoupe. Jinak si myslím, že peníze, vynaložené na tvorbu pláže by mohly být uplatněny lépe.
29.3.2004 19:35
Radek (neregistrovaný)
RE: Proč jo?
No jasně, za ty peníze by třeba mohli postavit 14metrový pylon se sochou starosty Ulricha v životní velikosti (ale to postaví stejně za další peníze, takže není co řešit).
18.3.2004 12:25
Pavel13 (neregistrovaný)
Psi
Psi a páníčky nikdo neuhlídá. Celé město je plné hoven a nevidím důvod, proč by tito lidé měli pláž šetřit. Bude to pro ně dobré výkaliště...
19.3.2004 08:14
Eva (neregistrovaný)
pláž u Labe
Při nedostatku peněz by snad bylo lepší začít budovat normální venkovní koupaliště, které tu bude roky, než vyhazovat peníze za jednorázovou akci, u které není zaručeno, ža ji budou lidé využívat.Méně módních nápadů a více zdravého rozumu.
19.3.2004 09:45
topic (neregistrovaný)
pláž u Labe
Pláž od povodně do povodně ,anebo jak vyhazovat peníze z oken,to je celé Hradecké zastupitelstvo.Zvláštní je ,že nápadem nás oblažil lékař.
Vzponeňte si ,jak loni nebyly napuštěny včas brouzdaliště.Co na to Povodí Labe a životní prostředí magistrátu?
19.3.2004 10:26
Jarda (neregistrovaný)
souhlas
Já nevím, co proti tomu máte? O tři kilometry proti proudu (třeba v Lochenicích) se v Labi normálně koupou, nikomu se špinavý nezdá.
Jednou pro město chce někdo něco udělat a vy jste proti.
Co se psů a čistoty týká, tak se běžte podívat na opaťák v půlce sezóny. (a to nepočítám chcíplý ryby v zákoutích).
Z labutí mám sice trochu strach, ale pokud to budou na noc přikrývat, proč ne?
S plným vědomím prohlašuju, že se tam půjdu klidně koupat i s celou rodinou.
19.3.2004 11:18
Phavel (neregistrovaný)
RE: souhlas
Když jsem to poprvé slyšel, zdál se mi to být nesmyslný nápad. Ale teď si myslím, že je to rozhodně zajímavé a šel bych do toho. Taky se domnívám, že čistota Labe je už pro tyto účely dostačující. Pláž by ale opravdu bylo nutno ohradit a znepřístupnit pro psy i labutě. Náklady na písek zase nebudou tak vysoké, na konci sezóny by se mohl odklidit a použít třeba pro zimní posyp. Pořád si tady někteří morousové stěžujete, že se v Hradci nic neděje. Teď když zastupitelstvo přišlo s přinejmenším zajímavým nápadem, jste zase hned proti. Nechápu vás.
29.3.2004 19:38
 (neregistrovaný)
RE: souhlas
Magistrát i Kraj mají tisíce "zajímavých" nápadů. Myslím, že můžeme mluvit o velikém štěstí, že nerealizují všechny tyto nápady, ale jen některé... (viz. rekonstrukce pivovaru, socha Ulricha atd.)
19.3.2004 13:07
Martin (neregistrovaný)
Asi jste si nevsimli, o co tady jde. Nasi radni nas chteji uchlacholit a udelat si carku, ze na oko pro nas neco udelali. Dame jim plaz u Labe, aspon je na chvili umlcime, ze se nemaji kde koupat. Na co koupaliste, at jdou k Labi. Reka nam tu proteka zadarmo, deti se tam krasne vycvachtaji, co chcete vic.....
Ne, vazne, jestlipak nekdo z Vas vi, jak to dopadlo s investorem, co tady chtel vybudovat koupaliste. Po tom slehla zem, a je dalsi? Delaji nasi radni neco proto, aby sem nejakeho dalsiho investora prilakali? Nebo radsi prijdou opet s provizornim resenim? Myslite, ze tohle ma budoucnost? Potrebujeme plaz, ktera vydrzi tak dva roky, nebo koupaliste na 20 a vice let? Proc se tady vsechno resi provizorne? Hradec urcite nepatri mezio chuda mesta, a co se v nasem meste stavi pro nas, pro obcany? Jeden super a hypermarket za druhym, pro ne neni problem najit misto a vydat stavebni povoleni, tady vule nasich radnich je bezmezna. Ale vyresit neco jineho, tady uz nasi radni tu vuli nemaji....jen neco resit provizorne....
19.3.2004 16:39
Phavel (neregistrovaný)
Ale pláž a koupaliště jsou dvě různé věci. Pláž by se mohla vybudovat, i kdyby tady to koupaliště bylo. Nikdo taky neřekl že to má být náhrada za koupaliště. Mohlo by být i obojí, proč ne?
20.3.2004 16:18
Nebelman (neregistrovaný)
re: Martin
Však ta pláž je jenom taková srandaakce jako třeba závody v pytlích na dětský den.
21.3.2004 16:07
xicht53 (neregistrovaný)
Vloni jsem strávil noc v botelu "u pláže" v Budapešti. Dunaj na koupání není, tak na pláži stály konstrukce z lešeňových trubek, které nesly sudy s vodou. Pobřežní silnice byla zabrána pro řadu stánků s colou, chemické záchody a pódium, z něhož burácela hudba. Po stížnostech občanů z Eliščina nábřeží, pardon, Szént István parku, pak už jen do 22 hodin. V Pešti rozhodně není nouze o bazény s termální vodou, přesto se, pro mne nepochopitelně, na prašných pískovištích pod auty stále ucpaným městským okruhem pár lidí opalovalo. Proto věřím, že i v Hradci se někd najde, kdo se k panu zastupiteli přidá. Městskou pokladnu to prý nezatíží, vysypat několik Tater písku bude stát pár korun, to sponzoři lehce zaplatí, zejména když si budou moci pověsit vedle transparent se svojí reklamou. Po Paříži a Budapešti má být pláž letos i v Praze. Může nás jen těšit, že se Hradec zařadí k evropským metropolím. Tedy pokud tuto iniciativu nespláchne trochu větší voda :-)
21.3.2004 19:59
oneT-coolT (neregistrovaný)
plaz nenahradi poradne koupadlo
jasne, nezatizi to pokladnu:)))) tak proc je na sidlistich v piskovistich pisek jeste z dob, kdy jsem tam stavel babovicky? kdyby nekdo tam nahore jednal s chladnou hlavou, uz davno tady stoji aquapark a hradecaci tak nemuseji podporovat pardubice.
22.3.2004 11:47
Luboš (neregistrovaný)
Nesouhlas
Spíše se kloním k výše uvedenému názoru, že páni radní chtějí občana HK opít rohlíkem. Pan primátor se nechá tradičně zvěčnit při přestříhávání pásky v regionálním tisku na první stránce..."Podívej se Hradečáku co jsem pro Vás nechal vybudovat..." Někdo si za tento nápad opět namastí kapsu, zatím co brouzdálka chřadnou, zrovna tak některá pískoviště nejen na sídlištích. A vůbec nejhezčí bude pohled na píchu města Hradce Králové, nejkrásnější botel na Labi u Novákových garáží, který se pomalu, ale jistě naklání ke dnu...
23.3.2004 01:30
Plaja Blanca (neregistrovaný)
RE: Nesouhlas
To, že celá ta pláž na Labi je čistě soukromou akcí, tady jak vidno mnohým nebrání, aby rozumbradovali o radních, zastupitelstvu, městských financích atd. Milánci, nic vám do toho neni, co si někdo za svoje peníze pořídí. Vy tam můžete tak akorát nechodit. Nesouhlasy si schovejte na jindy.
23.3.2004 15:10
Luboš (neregistrovaný)
RE: Nesouhlas
Má to být chápáno tak, že plaž bude financována ze soukromých peněz? To mi asi někde uteklo, pochopil jsem, že to bude z rozpočtu města! Je pravda, že botel na Labi městu nepatří, ale město rozhodně nezkrášluje...
23.3.2004 17:17
Xaver (neregistrovaný)
Lubošovi
Vrak lodi velké jako dům na horním toku Labe je atrakce našeho špinavého městečka. Jinde mají zříceniny hradů, u nás k ulicím plných hoven a odpadků patří nejen vraky na parkovištích a silnicích, ale i na řece. Zdejší lidé jsou skutečně podivíny.
23.3.2004 17:32
Plaja Bla Bla Bla (neregistrovaný)
RE: Lubošovi
Milánku, nerozumbradujte tady o čistě soukromých akcích, do toho Vám nic není, co si kdo za svoje peníze pořídí. Vy můžete tak akorát nechodit ven a tak na ty vraky nekoukat a do psích hoven nešlapat. Nesouhlasy si schovejte na jindy. Snad na volby :-)

23.3.2004 17:59
Xaver (neregistrovaný)
RE: Bla Bla
Tak si za své peníze zřídím smetiště před tvým domem. A zkus něco žbleptnout!
24.3.2004 15:04
Nebelman (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
Milánku, vy milý rozumbrado (nebo rozumbradko ?), za své peníze si mohu pořídit sice leccos, ale nesmím obtěžovat okolí (čímkoliv !). Nechtěl bych vás za souseda.
24.3.2004 18:14
Plaja Blanca (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
Milý sousede Nebelmane, mluvíte-li tu o pláži u Labe, máte nějaký rozumný argument, ze kterého by šlo odvodit, že Vás ta pláž bude obtěžovat? Já jsem ho nenašel. Spíš naopak, Bude-li fungovat, tak potěší.
25.3.2004 07:04
Nebelman (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
Čtěte znovu a lépe. Nemluvím o obtěžující pláži, nýbrž například o obtěžujícím smetišti, které dle vašeho názoru si za své prostředky mohu instalovat kde chci. Naopak, úmysl zřídit pláž vítám, jako každou atrakci, která přinese vzruch do našeho zatuchlého městečka. Doufám, že nápad s pláží nedopadne jako obří trpaslík v Hořicích. Mimochodem, náklady na pláž se mají hradit z rozpočtu města a proč taky ne.
27.3.2004 07:33
Roman (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
Nemůžu si pomoct, ale celé mi to nějak připomíná scénu z filmu "Jára Cimrman ležící, spící". Tam měla Praha, byť na krátký čas, moře !
Nejsem v zásadě proti, k tomu našemu Titaniku se to bude docela hodit. Ještě bych to doplnil vlnobitím. - Nevíte, nesedí nám na úřadech někdo z Jááárových potomků ?
28.3.2004 07:08
Plaja Blanca (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
Ještě jednou: Proč do toho stále mícháte úřady, když s pláží nemají nic společného?
29.3.2004 19:42
Triple X (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
No nejspíš proto,že mají :)))
28.3.2004 07:16
Plaja Blanca (neregistrovaný)
RE: Plaja Bla Bla Bla
Vypadá to, že pláž dopadne jako trpaslík. Ačkoliv kdo ví? Minulý týden mi Frant. Kozel povídal, že se pokusí trpajzlíka oživit.
26.3.2005 20:17
Jája (neregistrovaný)
RE: Nesouhlas
Někdo ale musel těm soukromníkům provozování té pláže dovolit, ně?? a Kdopak to asi byl, že by "svatý Mikuláš", to asi sotva!
24.3.2004 20:42
xicht53 (neregistrovaný)
Jdouce dnes navečer kolem "pláže", zaregistroval jsem "příliv". Ten k pláži nepochybně patří. Jenom si nejsem jist, zda organizátoři počítají s častější navážkou písku, slunečníků a lehátek.
Naštěstí jsem ve zprávách zaregistroval, že se budou (doufejme)obnovovat jižní terasy. Konečně se ve městě chystá něco, čemu nahlas tleskám.
28.3.2004 07:12
Plaja Blanca (neregistrovaný)
Náklady na pláž se nemají a nebudou hradit z rozpočtu města. Bludíte!
29.3.2004 11:16
Luboš (neregistrovaný)
Jak
to vlastně je? Někde se píše, že je to akce zastupitelstva někde zase, že je to čistě soukromá akce?
29.3.2004 14:41
Xaver (neregistrovaný)
RE: Luboš
O pláži se mluvilo v Hradeckém TV zpravodajství i o financích z rozpočtu města. Ale oni mohli novináři kecat.
29.3.2004 19:44
Triple X (neregistrovaný)
RE: Luboš
To asi kecali. Ostatně od toho tu máme jakousi tajemnou bílou pláž která do toho všechno nejspíš vidí a kdo ví, sedí patřičnému náměstkovi primátora pro odbor výstavbu pláží v centru krajského města na klíně.
30.3.2004 00:37
PLAJA BLANCA (neregistrovaný)
RE: Luboš
Na klíně nesedím, ale říkal mi MUDr. Fink, že má veškeré finance na pláž zajištěné od soukromých sponzorů. Toť vše.
30.3.2004 07:34
HaFo (neregistrovaný)
RE: Luboš
Dr.Fink by se měl spíš věnovat svému řemeslu než blbnout. Kdo so myslí, že zase nebude podojen městský či jiný veřejný rozpočet, tak je zcela mimo. Soukromí sponzořito to asi dělají z dlouhé chvíle když nevědí co s penězi, že? A z čeho mají asi ti sponzoři ten zisk.
10.8.2004 12:29
Moucha WC (neregistrovaný)
RE: Luboš
Dr. Fink by se neměl věnovat ani svému řemeslu lékaře. Byla jsem tam jednou a už mě tam nikdo neuvidí... Ale to odbočuju mimo téma. Takže sem přihodím i svůj názor na pláž. Podle mého to byl docela ukvapený tah ze strany zastupitelstva, ale na druhou stranu když kolem občas chodím, tak zjištuji že se to hodně lidem líbí. Já bych tam teda nikdy nevlezla ale pro některé občany je to výborný nápad tak proč jim to kazit.
30.3.2004 16:15
Copa Cabana (neregistrovaný)
Re: sponzoring?!
Zajimavy, ze MUDr. sehnal sponzorsky dary, ale ty by sly vrazit taky do nejakyho prospesnejsiho projektu, kterej by nesplachla kazdorocni jarni povoden... Co takhle zacit pomalu stavet PORADNY NORMALNI koupaliste, copak musime mit vzdycky neco "extra"?
30.3.2004 18:23
Galina Blanca (neregistrovaný)
5x TATRA 813 je levnejsi nez kvakva
.
31.3.2004 08:10
HaFo (neregistrovaný)
RE: Re: sponzoring?!
Musíme se na to podívat jinak: co tady v HK vlastně funguje normálně? Když se může krajský úřad budovat 3x a ještě nakonec se tam zaze objevuje jméno Malý Vlk, tak co tomu mají říkat okradení právovárečníci!
1.4.2004 00:01
Roman (neregistrovaný)
RE: Luboš
Ale vždyť já vůbec nepsal nic o penězích... Těch pár kaček vzal čert. Ale v souvislosti s písčitou pláží a lodí, která sedí na dně řeky trvám na potomcích Cimrmana na radnici. Ti o tom rozhodují a schvalují to... Financování je věc druhá.
3.5.2004 17:21
Petr Svoboda (neregistrovaný)
Proč ne plovárnu?
Vůbec netuším kdo s tím nápadem přišel, nezkoumám jestli na tom chce někdo vytlouct politický kapitál, ten nápad se mi prostě nezdá zas tak špatný, voda v Labi je už fakt o hodě lepší, než ten logr z konce 80., jestli je i dno už vyčištěný, proč tam neudělat plovárnu, nevím zrovna jestli navážet písek ale pěkně dřevěný molo, schody do vody, výčep a pár lehátek - docela Rozmarné léto.
10.6.2004 01:32
Tydy (neregistrovaný)
RE: Proč ne plovárnu?
nedávno jsem byla na uvedeném místě krmit vodní ptactvo, ale první na místě byli hlodavci...brrrrr....beru plavky a deku a jedu do Třebechovic.....takový milovník fauny nejsem. Ale na ty pány z radnice, kteří jistě půjdou zahajovat sezónu se půjdu s chutí podívat...svý k svému...:o))
10.6.2004 07:50
Tudu (neregistrovaný)
RE: Proč ne plovárnu?
Milá madame, Vy totiž pod záminkou krmení vodního ptactva chodíte krmit hlodavce. Podporujete jejich rozmnožování, dopouštíte se tak přestupku a Vaše brrrrr..... je farizejské. Opravdu uděláte nejlépe, když budete na dece krmit hlodavce v Třebechovicích. Svý k svému....:o))
10.6.2004 17:01
xicht53 (neregistrovaný)
RE: Proč ne plovárnu?
Buďme trochu světoví. Koupaliště má už kdejaká s prominutím díra. Pláž na nábřeží zdobí velkoměsta - Paříž, Budapešť, Hradec :-)
4.5.2004 14:52
Luboš (neregistrovaný)
Strážníci registrují přes pět tisíc kol...
Se zájmem jsem si přečet v Hradeckých novinách článek o výše uvedené evidenci. Zaráží mne však skutečnost, že o "zájmu" píše i zástupce ředitele Městské policie. Arogance a nekompetentnost novodobých "šedých morů" na uzemí našeho města je přiměřená smyslu tohoto poslání. Patřil jsem ke skupině občanů města Hradec Králové, která vystála frontu v roce 1994 na služebně Městské policie, aby nechala zaevidovat svá kola. Jak už je zvykem, někde se krade víc - někde míň. Naše rodina přišla v posledních 5 letech celkem o čtyři téměř nová kola...a hurá na policii. Městská nemá zájem, musíte na státní. Zde sepíšete protokol a hurá zpět na městskou z důvodu evidence. Neexistuje totiž koordinace obou státních orgánů, na které platíme daně... Nakonec se dozvíte, že evidence se stejně minula účinkem. A co dodat? K čemu to vše? Co kdyby například město zveřejnilo na svých internetových stránkách riziková místa. Co kdyby tato místa pravidelně navšťevovala pěšky Městská policie?
4.5.2004 17:03
mára (neregistrovaný)
RE: Strážníci registrují přes pět tisíc kol...
jojo, máš recht, myslím, že dřevěný molo, schody do vody, výčep a pár lehátek by mohlo mít něco do sebe..
11.5.2004 21:28
kopik (neregistrovaný)
RE: Strážníci registrují přes pět tisíc kol...
vazeny lubosi.evidentne nevidite do pracovni naplne mestske policie, pral bych vam pracovat na smenný provoz, ve kterem se denodenne setkavate s velkou zodpovednosti a nasazujete vlastni zivot za 12 tisic mesicne a svoji praci delate v tak nedustojnych podminkach jako zminovany organ, na ulicich se nechavate pri vykonu sluzby urazet hrubymi nadavkami, do obliceje vam mnohdy plivou. vazte slova a vzdy se nejprve na vlstni kuzi presvedcte, nez nekoho nazvete sedym morem
20.5.2004 15:14
Luboš (neregistrovaný)
RE: Strážníci registrují přes pět tisíc kol...
Tzv. "šedý mor" se nazýval represivní orgán z dob před sametovou revolucí, který spadal tuším do kompetence města. Současná Městská policie je vlastně takový nástupce. Možná je jen rozdíl v barvě uniformy. Nedokáži posoudit výše mzdy a případná rizika povolání, pravdou však je, že svým chováním v převážné většině lidem dokazují svoji jednoduchost. Právě proto, že své zkušenosti mám, jsem se pokusil vyjádřit svůj názor. Lidem by měla Městská policie spíše pomáhat a budit v nich pocit bezpečí a respektu, ne však ponížení a aroganci :-).
6.7.2004 22:24
kopik (neregistrovaný)
RE: Strážníci registrují přes pět tisíc kol...
jak se chovaji lide ke straznikovi, tak se on bude s nejvetsi pravdepodobnosti chovat k nim, nebo snad znate moralni hranici, za kterou uz lidske hulvatstvi smerovane k verejnemu ciniteli nesmi sahat?? i policista je jen clovek a musi se patricne umet branit, potiz neni v mestske policii, ale v ceskem cloveku, ktery si sam vytvoril jakasi soukroma demokraticka pravidla, ktera ani pramalo s demokracii nesouvisi a tudiz jeho chovani narazi na zakonem stanovene normy. cesky narod zatim neuznava povolani policistu jako prestiz teto zeme, jakoz je tomu vsude jinde. jestli mate, dle vasi kritiky mate, pocit, ze byste toto povolani delal mnohem lepe, mate sanci projit vyberovzm rozenim a zaradit se do rad vykonavatelu. mozna by vam pak otevrelo oci to, ceho je schopen obcan naseho mesta pri pouhe prochazce, myslim tim niceni lavicek, odhazovani odpadku, problemy s pejskari, parkovanim aut. zkuste chodit chvili v botach toho druheho, nez vypustite ze sve pusy nesmysly:)
6.7.2004 22:27
kopik (neregistrovaný)
RE: Strážníci registrují přes pět tisíc kol...
apropo: za jakych okolnosti jste ziskal neblahou zkusenost se strazniky vy sam???? smim-li jen tusit, spatne parkovani??? jizda autem na cervenou???? mozna se mylim, nerad bych.
9.7.2004 11:02
Komnacky (neregistrovaný)
RE: Kopik
Nevim, jak kdo, ale ja mam opravdu spatne zkusenosti s parkovanim. Parkovanim vozidem Mestske policie! Ozve se Kopik nebo někdo z vedeni MP HK?
22.7.2004 23:29
Eraser (neregistrovaný)
RE: Kopik
V neděli odpoledne jsem jel kolem písáku Borovinka a u silnice stálo auto Městké policie HK. Oni snad už jezdí dávat botičky i do lesa?
11.12.2004 14:59
kopik (neregistrovaný)
RE: Kopik
zase vas zklamu, z harmonogramu prace MP ma ve svem popisu i odchyt zatoulanych psu a hulvatu, kteri za velkou zabavu povazuji nelegalni strileni zvere v lese.tim sand mohu vysvetlit pritomnost vozidla Mp u lesa.
22.7.2004 22:50
J. (neregistrovaný)
stisku
Pro zvýšení atraktivity prý bude od 1.8. pláž každou středu a sobotu dopoledne vyhrazena nudistům.
8.8.2004 20:52
xicht53 (neregistrovaný)
dotaz
Dlouho jsem byl mimo, nevíte někdo, jak brzo musím být na pláži, abych ještě našel volné místo? Nechtěl bych tam jet zbytečně.
10.8.2004 10:08
HaFo (neregistrovaný)
RE: dotaz
Tak to se musíš zeptat MUDr.Finka. A již po dvou hodinách pobytu na pláži máš zase automaticky permenantku na psychiatrii. Velkoměstské manýry se prostě nějak v Hradci neujaly. I když, před chvílí se na pláží už ubjevili první návštěvníci: pes a fenka. Moc se jim ten nóbl záchodek líbí.
10.8.2004 10:20
LAM (neregistrovaný)
RE: dotaz
Nojo, je vidět, co je to za zbytečnou krávovinu, doufám, že příští rok už je ta blbost nenapadne... Ale ona je určitě zase napadne blbost jiná...
20.8.2004 10:12
HaFo (neregistrovaný)
RE: dotaz
19.8.2004 ve stínu 30 stupňů ve 12:00 a na pláži je skoro plno. Sice zbytků po psech v písku a dvě opalující se slečny. Nevíte, kde se dá předplatit permanentka?
23.8.2004 11:39
Mirka (neregistrovaný)
písečná pláž
Páni radní si z nás dělají legraci. Koupaliště po r. 89 vybudovali pomalu v kdejaké vesnici, ale my jsme přeci světoví, máme písečnou pláž. Kdyby alespoň nechali vyčistit rybníky, jak před pár lety bylo slíbeno. 50m bazén pro jistotu na celé prázdniny zavřou, tak si,občane, užívej bezpečného koupání.
8.9.2004 09:56
Jirka (neregistrovaný)
Celá ta pláž je jeden velkej nesmysl, chodím do sousední hospody celý léto a můžu Vám říct, že tam vůbec nikdo nechodí. Teda jednou tam
bylo dokonce 5 lidí. Já se jim teda nedivím, protože bych tam nevlez,
voda je zelená a plave tam bordel, pláž je celá posr... od psů.
V sobotu ráno jsem tam viděl maníka venčit vlčáka, oba se vyloženě
bavili tím, jak je píek kvalitní pro venčení...
14.9.2004 10:16
plavec (neregistrovaný)
byl jsem se podívat, ale do vody jsem nevlezl, mam strach
16.9.2004 11:10
otík (neregistrovaný)
pláž
nikomu neškodí, proč ne
16.9.2004 17:36
fathaman (neregistrovaný)
pauzicka
proste neco jako si zajet autem pod most u Telecomu a tam dohlizet na poradek ve meste... a s tim nasazenim zivota bych to taky nevidel nijak cerne. fakt je nejsme v New Yorku, ale v HK a panove a damy z MP radeji pokutuji nez aby neco vyresili. a kdyz tak domluvou, co ze vas nekdo ohrozuje. promluvime do duse a cau...
24.11.2004 10:39
arleta (neregistrovaný)
pláž
Je listopad a je dost času do příští sezony něco řešit.Připoměl někdo,že HK měl mnoho krásných plováren na Orlici ?V jakém jsou dne s stavu a proč jsou tzv.soukrommé tzn .pod zámkem a nepřístupné veřejnosti.Lidi udělejte s tím něco.
24.11.2004 17:35
Xaver (neregistrovaný)
RE: arleta
Plovárna od slova plovati....plavati. Cha cha chá, Arleto, ty se dokážeš v Orlici jen namočit? V té hnusné zapáchající špíně? Pokud bude Orlice čistá, plovárny tam zcela jistě opět vzniknou. Zatím se na jejích březích prohání psi a alespoň neserou po městě.
25.3.2005 11:38
Kotas (neregistrovaný)
RE: arleta
Dobrý den,
mám dotaz, jaro je tady a já bych se chtěl začít za pár týdnů opalovat a možná koupat . Bude opět funkční Algida pláž?
26.3.2005 20:13
HK (neregistrovaný)
RE: arleta
Jo, pro naháče a plavkáče město určitě něco udělá. Do toho písku budou pěkně tento... pejsci brzo ráno a v noci, kachy, labu¨tě. Radši vem deku a jdi někam na louku nebo do lesíka na mýtinku...
26.3.2005 20:21
Honza (neregistrovaný)
RE: arleta
A z jakého důvodu nejde opalovat se na trávníku, dát si deku na něj. Vypadal rozhodně líp než ten písek. Ať žije zeleň.
7.4.2005 14:25
Ivan Fanderlik (neregistrovaný)
Ti kteří ,,pláž"schválili by měli mít denní účast na koupání povinnou
Ten nesmysl s písečnou pláží na malé náplavce u relativně špinavého LABE svědčí o inteligenci těch kteří v zastupitelstvu hlasovali pro.Proto doporučuji,aby povinně v letních měsících každodenně tuto ,,pláž"navštěvovali.V Paříži jsem několik měsíců pracoval a proto mohu zcela jednoznačně konstatovat,že srovnávat ,,hradeckou" pláž s
,,pařížskou" je nesmysl.Tak hodně slunce,teplé ale špinavé vody přeji těm,kteří tento nesmysl vymysleli.
7.4.2005 15:07
Roman (neregistrovaný)
RE: Ti kteří ,,pláž"schválili by měli mít denní účast na koupání povinnou
Děláte, jako kdyby šlo o nějakou pláž... Tak veliký bigboard, na tak atraktivním místě za pár kup písku hned tak nějaká firma nezíská. Kolikpak ta reklama asi stála a kolik asi celkem ? :-)
7.4.2005 16:58
vodník (neregistrovaný)
RE: Ti kteří ,,pláž"schválili by měli mít denní účast na koupání povinnou
O správnosti přesvědčují nejlépe skutky - a proto kdos bojoval za pláž, povinně ji využívej!! Byť jsi sám došel k závěru, že je to blbost na entou. Pokud to veřejně nepřiznáte, využívejte, co vnucujete jiným!! Čípak je to asi "pomník" - no lepši než ten Ulrich na sloupě a hlavně snad levnější!!
7.4.2005 21:30
Xaver (neregistrovaný)
RE: Ti kteří ,,pláž"....
No a co, mají se lidi povalovat ve špíně někde u písáku nebo ve špíně u Labe. Alespoň nemusí chodit nijak daleko a mají tam alespoň hajzlík. Ještě bych doporučil na Ulrichovo náměstí nastavět pár slunečníků s plážovými lehátky, to nemají ani v Paříži. A naše městečko nebude výjimečné jen obechcaností a posraností od psů. Proč hned zatracovat každou snahu o zajímavost?
18.5.2005 11:04
Samohrd (neregistrovaný)
RE: Ti kteří ,,pláž"schválili by měli mít denní účast na koupání povinnou
Pane Fanderliku, bylo to tady řečeno již několikrát, ale opakování je matka moudrosti. Proto opakuji : Pláž nebyla akcí města a zastupitelstvo o ní nikdy nehlasovalo.
17.5.2005 22:11
franta (neregistrovaný)
asi se to nyvyplatilo když nenašli sponzory
20.5.2005 10:36
Filip (neregistrovaný)
.....
Pláž je to dobrá, ale akorát tak pro psy a kočky....nevim,kdo by se tam chtěl válet....

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme