Rock 4 people a Hradec

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
7.3.2007 00:00
sniffer (neregistrovaný)
Rock 4 people a Hradec
Zdravim,
v dnesni idnes vysel clanek, ze se Rock for people bude presouvat do Hradce. Budete taky tak masivne protestovat, ze delaji neporadek, hluk a jake existence se po meste potuluji, nebo rock pro Vas bude prijatelnejsi nez, Hip Hop :)
7.3.2007 19:05
Marda  (Nováček)
RE: Rock 4 people a Hradec
opravdu bude v hradci? super...rozhodne přijatelnější. rockeři graffity nedělají a marihuana mezi nimi také nevládne :-)
7.3.2007 22:10
Roman  (Pokročilý)
RE: Rock 4 people a Hradec
Rock je většinou alespoň muzika, ne jen duc duc decibely. Ale i tak mi nějaký hip hop sraz nijak nevadil.
14.3.2007 14:57
sniffer  (Pokročilý +4)
RE: Rock 4 people a Hradec
Mockrat diky vsem za reakce... Presne takhle jsem si je predstavoval... Mainstream je fajn, hlavne kdyz to neni neco, co jste neposlouchali za mlada, ze?
Jen tak pro upozorneni, uz se tesim na to, az budete vsichni plakat a nadavat, az se prijedou pravi rockeri s psiky (ze xavere), z povetsiny spinavi a temer bez koruny v kapse :), budete je potkavat po meste, jak chteji drobne na autobus domu...
A jestli si myslite, ze rockeri nekouri travu, tak se docela seredne mylite...
Jenom pro upozorneni, ja jsem pro jakykoliv festival v Hradci a RFP tez vitam :)
7.3.2007 22:05
Morgiana  (Nováček)
Proč ne
nejsem proti, alespoň se něco děje.
7.3.2007 23:54
Xaver  (Profesionál +11)
divné
Divné, nikdo nenadává. Haloooo...kde jste, vyznavači dechovky a božského Karla?
8.3.2007 22:55
Hradecan  (Nováček)
Rock 4 People
Vazeni obyvatele naseho mesta,kdyz jsem se poprve docetl o tom,ze by se do HK mel presunout ten slavny festival,tak jsem se zdesil toho,jaky tady zase bude neporadek,ale za chvili to opadlo a rekl jsem si,ze mesto pro nas konecne neco dela.me nevadi zadny festival ve meste,ale po jeho skonceni by to tu nemelo vypadat jako po najezdu cizich prislusniku.jsem velmi alergicky na ruzne graffiti ve meste,protoze to zrovna nevypada jako ta nejlepsi vizitka mesta a proto volam:Festival ano,ale v prijatelnych mirach!
9.3.2007 16:08
Jirka-HK  (Nováček)
Festival
Super konečně pořádný festival bude v HK je to výborný tah naprosto to schvaluji.Rock tady v HK vždy chyběl.Pevně věřím že návštěvnost bude podstatně vyšší než v Českém Brodě.A zase jednou budeme mít alespoň něco lepší než Pardubice :-)) Už se těším a na 100%jdu na tento rockový festival když to skutečně bude zde na Hradeckém letišti.
20.3.2007 12:12
Dan  (Nováček)
Tak abyste byli spokojeni
Jsem proti!
Aby bylo jasno, proti jakékoli akci která obtěžuje lidi v okolí takovéto akce, v tomto případě například hlukem. On bohatě stačí letecký provoz, který magistrát ještě hodlá podporovat, jak jsem se dočetl v ktrémsi čísle magistrátní periodické reklamy zvané "Radnice".
Co kdybste se zeptali lidí, kteří bydlí na Pouchově, ve Věkoších, na Slezském předměstí a tak podobně?tišti, že?
Jo, a aby bylo jasno,
A to nás zajisté čekají další "prospěšné" (komu?) "kulturní" akce na le nehodlám reflektovat na jakékoli odpovědi nebo poznámky k tomuto příspěvku, neboť blbosti je v tomto městě již příliš.
20.3.2007 12:31
Dan  (Nováček)
Tak abyste byli spokojeni2
Jaksi to zazlobilo, co?
Tak znovu a lépe:

Jsem proti!
Aby bylo jasno, proti jakékoli akci která obtěžuje lidi v okolí takovéto akce, v tomto případě například hlukem. On bohatě stačí letecký provoz, který magistrát ještě hodlá podporovat, jak jsem se dočetl v ktrémsi čísle magistrátní periodické reklamy zvané "Radnice".
Co kdybyste se zeptali lidí, kteří bydlí na Pouchově, ve Věkoších, na Slezském předměstí a tak podobně?
A to nás zajisté čekají další "prospěšné" (komu?) "kulturní" akce na letišti, že?
Jo, a aby bylo jasno,nehodlám reflektovat na jakékoli odpovědi nebo poznámky k tomuto příspěvku, neboť blbosti je v tomto městě již příliš.
20.3.2007 14:01
BlackHK  (Nováček)
RE: Tak abyste byli spokojeni2
Milý Dane,
äby bylo jasno, tak kdyby v Hk nebyli žádné kulturní akce jako hiphop camp a tahle adalsi, tak HK muzeme vymazat z mapy, protože by to byla ta největší prdel v ČR! Já tohle plně podporuju a rád na nějakou z akcí přijdu a se mnou dalsich 20 000 lidi, kteří jsou mladí a nebo se prostě chtějí bavit a uznej sám, zábavy v HK moc není...
20.3.2007 22:25
Roman  (Pokročilý)
Re : Tak abyste byli spokojeni
Takže nezbývá asi nic jiného, než turnaj v šachu - u toho se ani moc nefandí, takže je krásně ticho.
Jinak- tobě fakt vadí ten hradecký "letecký provoz" ??? Vždyť ty zdejší plachťáci nejsou vůbec slyšet. Mám pocit, že se zase jednou jedná o nadávání jen tak pro nadávání...

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme