Shromazdeni k TGM v HK 7.3.2004

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
12.3.2004 09:24
XRadim J. StechovskyX(t) (neregistrovaný)
Pripominky...
Dobry den preji, zdravim Vsechny ctenare a diskutujici! Ke shromazdeni k TGM, ktere tradicne poradalo, jakoz i ostatni podobne akce, mnozstvi demokratickych, protikomunistickych, nacionalistickych atd. organizaci, mam par pripominek:

1) Nizka ucast mladsich generaci

2) Prilis pateticke zamereni projevu

3) Prilisisne vyzdvihovani sporneho dr. Edvarda Benese, navic je to demonstrace k TGM ne k EB

4) Spoluprace se Svazem bojovniku za svobodu (SBS) - tato organizace je infiltrovana komunisty, s nimi spolupracuje i po listopadu 1989, navic navazuje na to nejhorsi v ceskem antifasismu a zajimalo by mne zda se distancuje od masoveho vraha - zlocince Karola Pazura, ktery byl v jejim cele - nese odpovednost za masakr Nemcu v roce 1945!

5) Pouze symbolicka, nikoliv opravdova ucast politiku

6) Neprilis dobre hudebni zazemi

7) Absence slovenske casti nekdejsi ceskoslovenske hymny

Sam jsem pro poradani takovychto akci, rad se jich ucastnim, teto jsem se zucastnil rovnez - jakoz i nekterych predchozich. Libil se mi jeden protinacionalisticky, protikomunisticky a protinacisticky projev. Nicmene nebylo by od veci vylepsit formu akce - napriklad klidne i kritikou Masaryka. Kriticke mysleni - receno s prof. Vaclavem Cernym - je velice dulezite. Ani TGM nebyl bez chyb. To vubec nesnizuje jeho kvality.
...
12.3.2004 09:26
XRadim J. StechovskyX (neregistrovaný)
RE: Pripominky...
+ omluva za prekle - ma byt prilisne, nikoliv prilisisne
16.3.2004 14:27
Michal H. (neregistrovaný)
RE: Pripominky...
Radim Štěchovský měl smůlu, že měl odvahu se podepsat celým jménem, což my ostatní debatéři neděláme. Proto se místo o jeho příspěvku diskutuje o něm. Je to opravdu známá postava ( nejen )ÚHK. Jde v podstatě o vcelku inteligentního ovšem hodně nevyrovnaného člověka, který tuhle reakci jistě očekával a menší mediální zviditelnění mu jistě vůbec nevadí :-)
16.3.2004 18:16
student UHK (neregistrovaný)
RE: Pripominky...
Inteligentní jo? Moc dobře ho asi neznáš, viď? Jeho vědomosti jsou silně ohraničeny jen subkulturou skinheads, anarchistů apod., jinak je úplně tupej. Nevyrovnaný je hodně slabý slovo, někteří studenti UHK by ti povyprávěli, co doopravdy je. No a to že se někdo podepíše jménem nebo ne, je jeho svobodná volba, takže není třeba někoho glorifikovat, jakej je odvážnej, když se podepíše a naopak peskovat ty, kteří tak neučinili. Už to konečně vy všichni kádrováci pochopte!
18.4.2004 10:36
XRadim J. StechovskyX (neregistrovaný)
RE: Pripominky...
Diky!
12.3.2004 09:35
Danny (neregistrovaný)
Oooops,
... tak si to příště zorganizujte sám.
13.3.2004 23:45
obcan (neregistrovaný)
Tak to je fakt Kocourkov! Člověk, který na univerzitním WC zmlátil studentku, tříletý studijní obor studuje osm(!) let, je agresivní slovně i fyzicky vůči každému, kdo se mu znelíbí nebo má jiný názor než on, tady bude poučovat a navážet se do SBS a Beneše. Nemám slov. Na UHK studuje pěknej "výkvět"...
14.3.2004 00:07
student UHK (neregistrovaný)
Radomír George Štěchovický
Jo jo, poslední incident vyvolal před nedávnem v bufetu, řval tam jak pavián, všichni se otáčeli, už jsem myslel, že toho kluka zmlátí. No aspoň že už nemlátí holky;-), ale dovoluje si furt jen na slabší, vypatlanec. Jo a nesrovnávej studenty UHK se Štěchnou, on je jen takovej ubožák a kdyby ho šlo natrvalo vyhodit, tak už to vedení UHK dávno udělalo, jenže když může dělat přijímačky třeba každej rok, tak ho vyhodí dveřma a vrátí se oknem;-)
14.3.2004 03:43
Roman (neregistrovaný)
A to je právě hezké na té demokracii a svobodě, že si i takový hulvát a neurvalec (údajný - osobně neznám) může otevřít hubu. Co když má v něčem alespoň trochu pravdu. A na druhou stranu vy můžete otevřeně všem říct co je zač a z čeho plynou jeho slova.
Není to tak dávno, co podobné existence byly "u vesla" a slovo proti nim bylo nemyslitelné.
18.4.2004 10:37
XRadim J. StechovskyX (neregistrovaný)
Castecne diky - spise v obecne rovine!
18.4.2004 10:38
XRadim J. StechovskyX (neregistrovaný)
Diky tem, kteri se mne zastali (konkretne i obecne!). Jsem vdecny a nezapominam!
18.4.2004 10:39
XRadim J. StechovskyX (neregistrovaný)
+ tedy Michal H. a Roman, dik jeste jednou, aby bylo jasno... ...
18.4.2004 22:44
Roman (neregistrovaný)
Božínku, asi jsi špatně pochopil můj příspěvek. Bylo to myšleno v obecné rovině. Rozhodně jsem se nezastával tebe konkrétně. Pokud je pravda, co píší ostatní a na základě tvých ujištění o vděku a nezapomínání tě žádám - radši na mě zapomeň.... :-)
18.4.2004 16:53
Rostislav (neregistrovaný)
Jsi prostě zasloužilý bojovník
Ahoj Radime, nezapomeň, že máš jít zítra do školy, takže už nevysedávej u počítače a koukej se učit, dokud vládne levice a máš to zadarmo. Až přijdou kluci pravicoví, tak budeš muset pěkně makat, aby jsi si mohl zaplatit to studium na univerzitě, tedy vlastně to vysedávání u internetu, to žvanění v bufetu, po chodbách a o otravování kdekoho. jinak Ještě bojuješ se zlem? Nově teď doporučuji bojovat s tmou, která vadí hodně lidem, hlavně v zimě, kdy je den krátký. Tak měj se pěkně a zase s něčím novým přijď. Kvalitní (i když nechtěné) srandy není nikdy dost.
19.4.2004 15:33
Honza (neregistrovaný)
RE: Jsi prostě zasloužilý bojovník
Tleskám! :o)) velice vtipně a trefně napsané.
7.2.2005 15:30
miky piky (neregistrovaný)
RE: Jsi prostě zasloužilý bojovník
hihi, nezbývá než souhlasit :D

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme