Značka "ZIP" před podjezdem v Kuklenách směrem do centra

Příspěvky ve fóru

Přidat komentář
25.10.2003 13:09
Eraser (neregistrovaný)
značka za stromem
Nevím, zda je tato značka myšlena jako recese nebo vážně. Celá schovaná za stromem není vůbec vidět. Jako by tam nebyla. To nešla dát jinam nebo ten strom ořezat?? Nebo jsme už tak daleko, že kvůli stromům budeme ohrožovat bezpečost na silnicích?
26.10.2003 10:06
xicht53 (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Správně! Je třeba všechny stromy na území města vykácet, plochy vybetonovat a zřídit na nich parkoviště a další jízdní pruhy! Stromy ohrožují životy a padá z nich každý rok listí. Kdo to má pořád uklízet?
Jen houšť takovýchto nosných témat.
26.10.2003 16:04
Xaver (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Xichte, Xichte, pisateli asi nešlo o vykácení stromu, ale o to, že instalovat značku za strom, kde na ni není vidět, je naprostá zhovadilost a plýtvání obecními, tady také mými penězi.A za každým názorem vidět snahu vykácet stromy a prostor pokrýt betonem, to je zase zhovadilost duševní.
26.10.2003 21:18
Eraser (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Příště doporučuji přečíst si pozorně text a třeba si dát kafíčko nebo tak něco, uklidnit se, promyslet si co chci sdělit a pak psát :-))
2.11.2003 20:36
xicht53 (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Dal jsem si velký kafe, jsem i relativně v klidu, a jal jsem se přemýšlet. Avšak zjistil jsem, že nemám čím:-) Přesto si myslím, že kvůli takové prkotině není třeba začínat nové téma. Na to se nikdo moc k diskuzi nevyprovokuje. Jožin kvůli tomu z bažin nevyleze, ten reaguje jen na iniciály M.D.
A ruku na srdce, nezdá se vám, že výraz " to jsme už tak daleko, že kvůli stromům budeme ohrožovat bezpečost na silnicích?" k podobné reakci vybízí?
3.11.2003 12:43
Eraser (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
No od té doby, co na fórum nepíšou pánové Dvořák a Samohrd je mrtvé :-( Škoda, docela rád jsem sem chodil. Tak jsem zkusil nadhodit téma na rozproudění diskuze. Pvšem dopravní značka schovaná za stromem, to je jaksi... ale u nás ve skanzenu běžné.
26.10.2003 15:08
Roman (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Zrovna taková značka mi za stromem dvakrát nevadí. Ono je to o inteligenci řidičů, protože ohleduplnost ani velikou značkou nepřikážeš. Prostě když se pruhy sbíhají, tak se musíme porovnat a ne že to tam bude vypadat, jak v socialistický frontě na toaleťák - hlavně aby mě někdo nepředběh ! --- Myslím, že jsou po Hradci výrazně větší kopance v dopravním značení.
26.10.2003 21:16
Eraser (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Nejde o to, jaký tam je konkrétně dopravní značka, ale o princip - dopravní značka prostě musí být dobře viditelná jinak nemá cenu ji tam dávat. Samozřejmě znám plno míst, kde jsou různě zakryté i jiné značky, částečně nebo také úplně. Ale na tomhle místě to je evidentní a pěst na oko. A na slušnost bych nespoléhal. Čeští řidiči nejsou jako italští, kteří na první pohled jezdí jak šílení, ale po pár kilometrech poznáte, že jezdí naopak velmi čitelně a ohleduplně. To věršina českých řidičů jsou směs germánské a ruské dopravní "kultury".
28.10.2003 19:50
Roman (neregistrovaný)
pro Erasera
Asi máš pravdu, ale je tohle téma hodno pitvání na tomto fóru ? Není to spíš otázka přímo pro kompetentní osobu na dopravním odboru, DI Policie, nebo někoho z Technických služeb - zkrátka pro někoho konkrétního, kdo má na starosti umístění značky (třeba telefonem). Takhle se mi to zdá jako pláč nad cizím hrobem (ještě že ten hřbitov je hradecký).
3.11.2003 16:40
tomas (neregistrovaný)
RE: značka za stromem
Vůbec nevidíte tu úřednickou genialitu ? Strom přeci na podzim opadá a značka bude krásně vidět :-). Přes zimu si na ni řidiči zvyknou a naučí se "zipovat". Na jaře, až značka opět zmizí za listím, už nebude potřeba :-))

Vložit nový komentář

K tomuto fóru mohou příspívat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit nebo registrovat.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme